Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi galatasaraylılar taraftarlık görevinizi yapmaya!(aka gs-olim. maç topici)

Solonor

Öne çıkan mesajlar

said:
Infernal_Reborn, 22 October 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
eh beyler dün çıkmıştım mesajı yazdıktan sonra şimdi cakaboya cevap vericem abi kendin de sölemişin işte "istanbul ligi". türkiye 1. süper ligiyle bi alakası yok. ona bakılırsa kamerun liginde de bi fenerbahçe var hani, onun aldığı şampiyonluklar da bize sayılsın biz de yıldız alalım[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki:
Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası
[ oh my gooood, oh my goooooood.... ]
I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
üstteki yazımda da belirttiğim gibi istanbul ligiyle hiçbir alakası yok 57 ve 58deki şampiyonlukların. 59 daki sistemle yapılan türkiye ligiydi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 22 October 2003 17:46 tarihinde demiş ki:

50.000 kişi vardı stadda yahu nası boş? o allah'ın dağına gidip eziyet görmeyi gözönüne alan 50.000 kişi.

50.000 den biri de bendim. :P. Güzel maçtı da kanser olduk hakan hayvanı atsa ilk yarıdaki %100 lük gollerden birini olay biticek zaten. Valla 4 dakika uzatmada kalp krizi geçiriyodum.[hline]WtF!?!?!
Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım...
Don't Cause any Trouble.
Sosyal ağlarda paylaş

Hakan artık daha heyecanlanıyor zaten.Bir futbolcu oynadıkça daha alışır daha sakin olur neler yapacağını daha iyi bilir Hakan tam aksine oynadıkça tedirginleşiyor top ayağına geldimi eli ayağına dolanıyor zaten.[hline]
Don't panic
No fırfır
This is Turkish Technology

:rock: İcq:170810052 :rock:

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mighty_THoR, 21 October 2003 23:52 tarihinde demiş ki:
adamlar eşşek şansıyla uefa kupasını kazandılar maç kazanmışlar çok mu?[hline]May the ALL FATHER guide our blades true and see us victorious once again...

al işte bu da iq su sıfırın altında baska bir warlık
insan demeye 1000 sahit ister[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 5 yıl sonra ...
Cons said:

allah o frikik neydi adam manyak vurdu mondragon manyak kurtardı[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki:
fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...

MAYYAK VURDU!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...