Solonor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Haydi arkadaşlar, şuana kadar hep iyi günler yaşadık ama bugün takımımızın bize ihtiyacı var. Hepbirlikte maça. (:P). Galatasarayımızı en iyi şekilde destekleyelim. Skor tahminime gelince 2-0 diyorum işallah. :P. Yorumlarınızı da bekliyorum he.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-StorM- Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 abi kesin yencez başka yolumuz yok 3-2 diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bu grupta galip gelicegimiz tek mac[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 vay vay vay yoksa bu storm bizim kerem mi?[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 abi kaç yıldır aynı şeyleri diosunuz ama olimpiyakos u (yanlış yazdım ehue) bi yenemediniz... beşiktaş ın 2. yıldız olayına dönücek sora.. (ehuehe o konu da bi ayrı 300 yıl önce mahalle maçı turnuvasında şampiyon olmuştuk biz diye yıldız aldı adamlar)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bjk yıldız almış olabilir ama en azından 0 çekmiyor CL'de. bugün içime doğdu nedense gs maçı kesin alacakmış gibime geliyo, şöyle 3-1 3-2 falan gibi işallah doğru çıkar. geçen sene lazio maçında bjk nin yenileceğini tahmin etmiştim doğru çıktı :) [Bu mesaj Castigater tarafından 21 October 2003 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 3-1 alacak tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 maç nerde? Galatasaray da 13 oyuncu eksik bildiğim kadarı ile ama havada karada yeneriz olimpiyakosu[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Yiyemedikten sonra araba ne işe yarar ki? AssassiN, 05 October 2003 22:15 tarihinde demiş ki: regulus azman gibisin masallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 galatasaray'a basarilar,umitliyim mactan. tahminimi eklim;2-1 galatasaray alir ya da 1-1 berabere biter. [Bu mesaj -Apex- tarafından 21 October 2003 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ınsallah yenersızınız yenemezsenız sızınde moral 0 olur sonrakı maclar bombok olur gıbıme gelıyor ondan yenın[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Infernal_Reborn, 21 October 2003 18:21 tarihinde demiş ki: abi kaç yıldır aynı şeyleri diosunuz ama olimpiyakos u (yanlış yazdım ehue) bi yenemediniz... beşiktaş ın 2. yıldız olayına dönücek sora.. (ehuehe o konu da bi ayrı 300 yıl önce mahalle maçı turnuvasında şampiyon olmuştuk biz diye yıldız aldı adamlar)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... ulan bilmediğiniz her konuda ötüp duruyorsunuz. bari tamamen alaksız bir konuda çıkıp havlamayın yeter be 100 kere anlatıyoruz hala absmıyorsa susun kardeşim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ayıptır ya tribünler bomboş ne bu ya niye bu kadar sahipsiz bu takım? üzüldüm valla bomboş tribünler. gs en kritik maçlarından birine çıkıyor olaya bak :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 gooooooooooooooooooooooooool[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ya su 2. yıldız olayını bılmıyosanız yorum yapmayacaksın karde$ım ne oldugunu anlatıyımda ogren sımdı ıstanbul lıgı kapanıyor ve turkıye lıgı baslıyor 2 yıl bu oynanıyor fakat savas nedeyle kapanıyor bellı bı sure ( bu 2 yıl besıktas sampıyon oluyor) ardından tekrar baslıyor aynı ısımle o yuzden eklendı $ampıyonlugumuza[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 way hll du macı ızılıyım[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 allah o frikik neydi adam manyak vurdu mondragon manyak kurtardı[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 mondragonun sağı kuvvetli solu ise zayıf. sağa çalışırlarsa genelde kurtarır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ağzını hayra aç söylenir mi şimdi solu zayıf diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 mauhuahuha rehanın gözlerde kızarmış :D[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Castigater Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ahahads mondrakon rugby oynar gibi çarpıp yıktı herifi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ilk yarı bittiüü[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faerdun Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yürü be mondi kim tutar seni[hline]No time for tears No time to run and hide No time to be afraid of fear I keep no time to cry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 3-0 biter soyliyim şimdiden :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hakanın kaçırıgı gol nasıldı ya adam topa vuramıo bacakları tutmuo bole pıt die düşüverio yere[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 biz bunlara 5 atmassak ayıp..adamlar bariz futbolu bilmio.. hakemde sapıtmaya başladı..en küçük şeye kart gösterio..ikinci yarı kırmızı kartlar olucak bence..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar