slayer__ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 malumunuz ttnetin muazzam interjetinden dolayı ping problemi yaşıyordum ve bakınırken bu serverı buldum en azından 2005den beri açık bir server (daha öncesini bilemiyorum) ve nereye gidersem gideyim 200ün üstünde ping görmedim şu saate kadar migrate etmeyi yada reroll yapmayı düşünüyorum türk oyuncularada tavsiye ederim bağlantı sorunu yokken bile BLda 300-500 ms olurdu şu andaki server şeklini görünce toplayabildiğimiz kadar adamla o servera migrate düşünüyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Shattered Halls da güzel latency açısından. 140-170 arası gidip geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 karazhan serverı da aynı, 100-250 arası geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 siz raid yapio musunuz arkadaşlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tom Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 biz 4-5 kişi migrate ettik alt karekterlerimizle, karazhana başlayacağız, ama SSC yapan guildten geldik. Bir nevi lagsız ortamda 70 char ile baştan başlamak yaptığımız. Açıkcası server boş, ama gün ve gün türk nüfusu artıyor malum lag yüzünden kaçıyor millet. ama eğlencelimi derseniz evet eğleniyoruz Server karazhan bu arada [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 12:38 tarihinde, tom tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
managerx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 sporregar serverini (rp-pvp) lag problemi çeken arkadaşlara şiddetle tavsiye ediyorum. Çok kalabalık değil ama populasyonu olgun ve çoğu başka serverlardan bıkıp usanmış tecrübeli oyunculardan oluşuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ocean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 talnivarr serverını biraz daha araştırman gerekiyor sanırım, bende ve arkadaşlarımda lag oluyor şans eseri o pingleri görmüş olabilirsin uzun süredir o serverdayım boş bi serverda değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar