mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Evde canim sikilmisti bir ara, eglenmek icin boyle bir vidyo cekmistim, simdi bilgisayarimda gordum, sizlerle paylasayim dedim, vidyonun kalitesi cok dusuk, dogru oranda kucultmeyi beceremedim cunku, ama olaylar anlasiliyor. Birde kopek etrafimda dolandi durdu cekim sirasinda, kopek sesi var vidyo boyunca :D http://www.youtube.com/watch?v=wnSy6X1Cf-I [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 15:36 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 maymun etmişin kediyi lan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 lazeri kapadiktan sonra kedi miyavlayarak butun evi doalsiyor lazeri ariyor cok komik lan dsdsf [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 15:58 tarihinde, mADmaXimus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 puahahaha harbi supermıs :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 güzelmiş ne kadar hayvana yazık olsada güldüm:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 senin kedi de bizimkisi gibi ben oturayım o dibime gelsin modeli duvara zıparlarken de öyle ben durayım o aşağı insin hehe [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 21:50 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 haha arada köpeğin patilere tutmuşsun arayı kızıştırmak için=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Supradyn Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 süper zaten kedilerin lazer yakalama hedeleri. bol kedili mahalle + balkon ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 haha köpek cin gibi, çaktı naneyi kaçıyor. sonda bi de bakışı var "bana tutmasana birader" dermiş gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 said: Hey Pal, bang some local babes near you!.. i-fling * com (remove the * replace with . ) M46355063 bunebe! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bot diyoz biz ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 eheh silindi o mesaj ;) kopek zeki ya cakiyo olayi eheh kavga cikartmaya calistim baya da olmadi :( bide kedi cikiyo disari. sincap, fare, tavsan ne varsa olduruyo sonra eve getiriyo, bole bi artist artist dolaniyo, ama lazeri yakalayamayinca baya sinirleniyor;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 bu arada dikkat! bu lazerler felan kedi-köpek vb canlıların gözlerine zararlıdır asla direk gözüne tutmayın yoksa bir süre sonra kör bir evcil hayvanınız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 insanlar icin de gecerli o :) sagol uyarin icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2007 feci sinirlenmiş yalnız... kuyruk fötö fötö sallanıyo baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar