gordon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Bu quest'i bir kere tamamladığımızda ophidian parçası gibi birşey aldık ve quest'i birden fazla kez yapabiliyoruz bu zımbırtının bütün parçalarını toplamak mı amaç? Toplayınca ne olacak ne yapıcam?Değer mi değmez mi?Eğer bi işe yaramıyorsa bu adam kazma mı?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Heykeli tamamladığın zaman 40-50 k arası satabiliyosun ayrıca her yaptığında sacrifice virtue sünde ilerleyebiliyosun.[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Saol...Peki nereye satıyoruz heykeli?Heykeli yapmak için skill gerek mi? Peki bunun gibi başka questler varmı, varsa nerden alırım...[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gordon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 He bide kaç parça bu heykel?[hline]There are 10 types of people in the world...Those who know binary and those who don't.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-SacrificE- Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2003 skill gerekmiyo yanlış bilmiyosam 5-6 parçaydı sanırım heykeli yapınca playerlara satıcaksın alıcısı olur genelde.Başka quest olarak grizelda the hag var yew yolu üzerinde ormanın içinde bi yerde bu kadın :) sonra solen questi var bunu britte docksun üstünde "first library of britain" var ordan alabilirsin.Frozen bi npc olcaktı.[hline]? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ben 9 parça ekledim birbirine hala bir gelişme yok.. acaba daha fazla parça mı gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 13 tü galiba.tam emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 peki hag questten aldığım kazan ve şişe ne işe yaricak? başka bi questte mi kullanıcam?[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
brainprothesis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 oyuna başladığım gün yapmıştım bu questi öylece duruyo kazan ve şişe bankamda. geçen gün içim yandı bi fırt çekiym dedim ama içemedim neyse..[hline]thanx eru! you're great! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Bu arada parça sayısı 10'muş ... beraberce öğrenmiş olduk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar