n3mrut Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yatağımda uzanmış,yarım penceremden baktım Eve gelirken yürüdüğün kaldırım Sol omuzunun vurduğu o meşe dalı Balkon korkuluklarına düşen gölgen O kadar çok şey var ki tebessüm ettiren ... Yaşlı dedelerin evindeki,eski sızdıran musluklar gibi Göz yaşlarım inan ki asla dinmedi ... Sen benim için daima hatıralardan fazla Ve gölgelerden çok daha renkli oldun ... Seni yaraladığım için özür dilerim Verdiğim acıların içinden geçip gitmesini O yıldız yüzünün hep gülmesini Saman saçlarını sonsuza kadar koklamayı Göz yaşlarını yere düşmeden yakalamayı dilerdim ... Dilekler nankör hayatın asları oldu benim için Hayatım boyunca dilediğim binlerce dilekten Sadece senin gerçekleşmen,ayrı oldu bende Hepsine bedel,hepsine değerdin ... Seninle geçireceğim her gün için bir ay, Her ay için bir mevsim, Her mevsim için bir sene, Ve bir sene içinde hayatımı verirdim Çünki sen bende,yaşıycak koca bir ömür koca bir hayat idin... Son olarak BİLESİN ! Hala aynı yatakta uyurken aynı rüyalarda geziyorum Hala duvarların değil ama yerlerin renkleri aynı Hala belkide o yavrumuzun bisikleti,tavanda asılı Ve hala seni çok ama çok seviyorum ... Sen beni terk ettin ama ben seni , senin sunduğun sevgi için değil ; Seni sen olduğun için sevmiştim ... Şimdi SIRF beni sevmiyorsun , SIRF benden gittin diye Seni terk mi edeceğim ? Göktan
Öne çıkan mesajlar