Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Master Carbineer - 0044 Doctor - 4000 scout gitcektim,

unity100

Öne çıkan mesajlar

ama simdi artik o kadar emin degilim. novice medicin oldu mu stim b yi cakip full healliyebiliyorsun kendini. onun ve kendini bufflamanin disinda doctorun bi getirisi yok. dedim master carbineer teras kasi artist 4000 scout alayim sonra, ama hala emin degilim nasil bi sablon yapilabilir birbirini destekleyecek ?[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

Abi En güzeli CH devam etmen eğer skillin varsa, yapmayacağın görev yok, mümkünse master CH ol. Ben kendimi PvP'de güçsüz hissettiğimden Rangerı surrender etmeye karar verdim... Novice medic kendini heallemen için yeterli, Prestige'den aldın mı şöyle iyi bi stim b, yıkılmazsın...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse
Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse
Sosyal ağlarda paylaş

bir inceleme yaptim ve master carbineer master combat medic olmaya karar verdim. mentalite soyle :

1 - kendini cok ileri derecede en kisa zamanda heallemek : novice medicle bi stim b 300 cakiyor eger buffsuzsan zaten master medic olmak sanirim 600-700 kafadan cakip hami fullemeyi saglar. bufflu isen de combat medicde zaten stimler var bunlari kullanmak mumkun.

2 - buff etme olayi : bir kere buff olup 2 saat kasmak amaciyla gunde 4 defa kullanilabilecek bir yetenek icin onca skill harcamak mantiksiz, 3 k verip buf yaptirirsin.

3 - wound healing fasa fiso - eger uzak bi gezegende gruptaki adam zbarmissa zaten en yakin clone centere gitmistir, yapicak bisey kalmamistir maksat adami clonlatmamak. wound healing lazimsa master medic de gayet yeterli.

4 - revive : adam yere yatmissa revive etmek cok iyi de zaten mevzu o noktaya getirmemek. gunde 4 grup uyesine 3 erden 12 revive gerekse bi manasi yok. cok fazla skill gerekiyor sirf onun icin.

5 - cure disease : evet faydali da cok skill istiyor.

6 - cok etkili stim assembly ve experimentation : 300 luk b ler gumbur gumbur gumburdetiyorken hicbi manasi kalmiyor.

bunun otesinde doktorlugu alan adam, baska yolu yok, terrain negotiation icin exploration 4 alacak. bu da 30 skili puaninin safi ona gitmesi israf olmasi demek. bunu yapabilmek icin master doctorluk yerine 0044 doctor olmak zorundasin ki kafadan zaten revive ve cure disease gidiyor.

amaaa, combat medicde oyle mi, 4. sutunda TERRAIN NEGOTIATION VAR !!! hem de maxladiginda exploration 4 te aldigin 40+ negotiation puaninin tami tamina 40+ puanla karsiliyor. boylece skill israf olmamis oluyor, hem terrain negotiation hem de meslege yararli bir sutunu ayni anda tamamliyorsunuz.

bunun otesinde ranged ve area heal olayinda combat medicin gruba katkisi tartisilmaz. kendini de bu sekilde heal edebilecegini dusunur, uzerine disease ve poison yeteneklerini de eklersek hakikaten de combat medic fevkalade guzel bir 2. meslek oluyor.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

carbin daha cekici. movement sirasinda accuracy bonus veriyor hareket halinde ates etme olayina daha yatkin. ve ayrica ne pistol gibi dibinden ates etmen gerekiyor ne de rifle gibi aslinda uzun mesafe olmayan 60 m den. elimdeki laserin ideal rangesi 50.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
turkiye.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...