Odune Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bu oyunu windows 2000 de oynayamıyorum. be gibi bir şey yapmalıyım??? service pack 4 yükledim ama yine çalışmıyor.[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armagildo Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 nt platformlarında çalışmıyor o oyun. Yani başka bir deyişle ne Win XP ne de Win 2000 de çalışır o oyun. Win 98, Me yüklemen lazım. Bir oyun içinde değmez bence.[hline]i am blind, not dead. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 xpde gayet güzel oynuyordum XP bana kıllık yapınca bende 2000e döndüm yedek savelerim duruyor ama oynayamıyorum[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 said: armagildo, 21 October 2003 22:31 tarihinde demiş ki: nt platformlarında çalışmıyor o oyun. Yani başka bir deyişle ne Win XP ne de Win 2000 de çalışır o oyun. Win 98, Me yüklemen lazım. Bir oyun içinde değmez bence.[hline]i am blind, not dead. hmm xp de uyumluluk modu seçeneği var öyle çalışır mı?[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar