RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 İki sene üst üste djmag tarafından dünyanın en iyi DJ'i seçilen Paul Van Dyk yeni albümüyle birlikte yeni single'ı white lies'ı da çıkardı. Çok hoşuma gitti şarkı, paul van dyk'in tarzını sevenlerin hoşuna gidicektir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 paul van dykın yeni albümündeki her şarkı bi efsane olmuş..kesinlikle yılın albümü olacak.. son zamanlarda bidurulmuştu ama bu albümle bütük ihtimal son anda da olsa djmagde 1.liğini korur..yoksa armin bu sene rahat alırdı 1.liği..aslında hala şansı var arminin bakalımn göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hobaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 vaaay elde edeyim hemen bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 elde etmek nedir abi lafa bak zhuahua Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sen gül diye yazdım zaten amacına ulaştı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 tsk cok baymistim isyerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 np;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Albümü dinledim fazlasıyla white olmuş bence.Ama ben böyle de severim güzel yani.Tavsiye ederim hayal kırıklığına uğramıcaksınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 white olmuş demişin de paul van dyk white zaten eheh..adam bildiğin trance,progressive çalıyo dolayısıyla white..black istiosan yojiye fln kayıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 fazlasıyla white dedim ama ben :) biliyoruz o kederrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar