xieon Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 The Mask'in çizgi romanlarını arıyorum elinde olan upload edebilecek olan yada torrent vb... link verebilecek olan var mı? Bu arada duyduğuma göre The Mask gerçekte yani çizgi romanda bir seri katılmış? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Eski konu hortlatıyorum. Açılmışı var moduna geçilmesin diye. Öncelikle doğru Maske çizgi romanda biraz daha farklı bir karakter film-çizgi dizinin aksine kurşunlar hedefini buluyor. Dün başka bir şey ararken yanlışlıkla Wikipedia bölümünü açmıştım orada okuduktan sonra heves edip aradım hepsini bulup okudum ama mesele şuki 0. sayı yok. Stanley Ipkiss'in maskeyi bir antikacıdan alması ve gücdünü keşfetmesi yok yani. 1. Sayı ise hikaye bayaaaa ilerlemiş olduğundan başını okuma hevesi doğuyoır insanda. Biraz aradım ama bir türlü bulamadım. Elinde herhangi bir şekilde bu sayı olanlar bana yardım edebilirmi? Bu arada diğer sayıları isteyen varsa hala yazabilirim bulduğum siteyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenqe Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2008 ök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar