Rock Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Nether Drake almak için Netherwing reputationı kasıyorum ama kafama takılan birşey var. Daily questler dışında topladığımız eggleri honeraddayken vermekle Revereda vermek arasında bir fark var mı? 50 civarı topladım ama sitenin birinde hızlı kasmak için saklayın revered olunca hızlı kasarsınız gibi bir yorum okumuştum. Kasmış olan varsa bilgi verebilir mi? [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 20:26 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ne kadar erken verirsen o kadar erken revered olursun, ne kadar erken reverad olursan o kadar çok günlük quest açılır. Ne kadar çok günlük questin olursa o kadar hızlı exalted olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sakın biriktirme hemen ver biriktirmenin anlamı yok , arkadasın da dediği gibi ne kadar erken honored revered gibi geçişlere ulaşırsan o kadar hızlı kasarsın yeni açılacak daily questlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bide fel gland questiyle vakit kaybetme, drop rate sinir bozucu oluyor bazen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 said: bide fel gland questiyle vakit kaybetme, drop rate sinir bozucu oluyor bazen:) Benim sinirimi bozan drop rate'ten çok arasıra koyduğun şeyi yememeleri. Bidaha tüm yolu geri gidiyorsun bir tane için. GMlere mesaj attım ilgilenicez dediler amam bakalım hangi patchte düzelecek. ek olarak bence aıl uğraşılmaması gereken kristal ve flayer kesme questi. Kristal zor düşüyor. Flayerlarda da hiç yoktan ölme ihtimalin çok fazla. Birde nagrandda yapman gereken bir quest var. 20tane birşey kesmen gerekiyor ama adamları çekmek zor. Bna karşılık 500rep verdiği için yapılabilir. Ama hiç biri yumurta farmının yanına yaklaşamaz. Bugün yaklaşık 21tane topladım. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 21:45 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bu sondan bi onceki orc commander mulverick'i nasil geciyoruz, deliricem 2 gundur saatlerimi harcadim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 rock abicim addon mu var ben ariyorum tariyorum yok nerde bu yumurtalar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 abi o uçuş questleri için youtube'da videolar var. açın izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 mulverick geçiliyor alışınca ya strafe yaparak rahat kurtuluyosun lightninglerden veya yolu ezberleyip önünden gideceksin. asıl ondan sonraki leş bi yarış adamın 5yard arkasında olsan bile fail diyip yok olabiliyor, reward olarak riding crop veriyo ama questi riding crop olmadan bitirmek çok zor falan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 @Skroce Adonla falan bulunabileceğini sanmıyorum. Belirli standart yeleri var, onları ezberleyi kontrol edecekesin. Ben dün hesapladım 25 tane toplamışım. Farmlayan daha az olsaydı daha fazla topladım. Aynı peformansla devam edebilisem yarın yada bir sonraki gün exalted olabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bir oru daha sorucam. Exalted olduktan sonra daily questler kapanıyor mu yoksa devam edebiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Devam ediliyor diye biliyorum.Valla bende revered yaptım 10k küsür rep var ama baydım be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=f2HqP5zLTzw buyrun statik egg spawnlari güzel bi video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Egg spawnlaırının yerleri çok garip oluyor. Şuana kadar birşeyi kesmek zorunda kalarak sadece 2 egg aldım. Geri kalanlar rahat rahat stealth modda toplanabiliyor. Umarım patchten sonra değişmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ömrümü yedi o questler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Onlar ayrı mesele. Ben shatari skyguards'ın ilk daily questini gördükten sonra netherwinginkilerde koaly olur diye düşünmüştüm. Aslında questler kolay ama bezdirici. Rogue veya druid olamyan biri için de egg farm tamamen işkence olabiliyor. Buarada sanırım yarın yeni patch gelecek. Downloader yeniden aktive oldu. Umarım hatalar düzeltilir ve belli drop rateler yükseltilir. Domuz kesmekten gına geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yeni patch hobarey şu lvl 60 olayini kolaylaştırsınlarda lvl 26 shamanım var onu kasıcam acaba bu patchle aktif olcakmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben fel questini direk geciyorum, yok boyle işkence arkadasim. veya paylaşarak yapiyoruz arkadaslar, 6 tane o 6 tane ben topluyorum edit: neden öldürdügümüz moblardan rep alamıyoruz en basinda? bezdiriciligi daha da artiyor. [ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 22:08 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Boş ver rep sistemi öyle olsa daha bezdirici olur. Böylesi daha iyi. Bişeyleri keserek rep kasmayı sadece mageler iyi becerebiliyor. Geri kalanlar için daha zor olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben mageim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rock Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Netherwing kasan birine tek tavsiyem şudur; yumurta toplamayın Günde 10 tane netherwing questi yaparak rep kasın. Çok ama çok dengesiz para geliyor ordan. Düşen gri junk itemler bile 1 gün üçünde 100g den fazla para getiriyor. 10 quest yapınca 1,5-2 saatte 400-500g para geliyor toplamda. Ve questler biraz sinir bozucu olduğu için exalted olduktan sonra hedef kalmıyor, sizde uğramaz oluyorsunuz oraya. Ne kadar çok egg toplarsanız o kadar az quest yaparsınız, o kadar az para kazanırsınız. Özellikle revered-exalted arası tek yumurta vermeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 para kimin umrunda ya, questler cok sıkıcı olmasa kasıcam da, kaldı 7k/21k da. keşke yumurtalar satılabilse auction ile falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zergling Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 resto halimle 1 hafta'da itirdim gorevleri fel glend'lere toplamış birine yaptırdım hep ^^ mage arkadaşlar saolsunlar kırmadılar beni butun gorevlerimi AoE bitirdim ( earth shield FTW ) yaşasın Arcane Explosion... i love mage's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Eggleri neden vermeyelim ya ne kadar çok rep okadar çok günlük quest(seviyene göre yani)Valla bütün questleri yapıyorum.Prot warriorum günde 5k rep alıyorum revered iken 2 gün sora alıom netherwing i :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar