Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Netherwing Reputationla ilgili bir soru


Rock

Öne çıkan mesajlar

Nether Drake almak için Netherwing reputationı kasıyorum ama kafama takılan birşey var. Daily questler dışında topladığımız eggleri honeraddayken vermekle Revereda vermek arasında bir fark var mı? 50 civarı topladım ama sitenin birinde hızlı kasmak için saklayın revered olunca hızlı kasarsınız gibi bir yorum okumuştum. Kasmış olan varsa bilgi verebilir mi?

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 20:26 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bide fel gland questiyle vakit kaybetme, drop rate sinir bozucu oluyor bazen:)


Benim sinirimi bozan drop rate'ten çok arasıra koyduğun şeyi yememeleri. Bidaha tüm yolu geri gidiyorsun bir tane için. GMlere mesaj attım ilgilenicez dediler amam bakalım hangi patchte düzelecek.

ek olarak bence aıl uğraşılmaması gereken kristal ve flayer kesme questi. Kristal zor düşüyor. Flayerlarda da hiç yoktan ölme ihtimalin çok fazla. Birde nagrandda yapman gereken bir quest var. 20tane birşey kesmen gerekiyor ama adamları çekmek zor. Bna karşılık 500rep verdiği için yapılabilir. Ama hiç biri yumurta farmının yanına yaklaşamaz. Bugün yaklaşık 21tane topladım.

[ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 21:45 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mulverick geçiliyor alışınca ya strafe yaparak rahat kurtuluyosun lightninglerden veya yolu ezberleyip önünden gideceksin. asıl ondan sonraki leş bi yarış adamın 5yard arkasında olsan bile fail diyip yok olabiliyor, reward olarak riding crop veriyo ama questi riding crop olmadan bitirmek çok zor falan:)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Skroce

Adonla falan bulunabileceğini sanmıyorum. Belirli standart yeleri var, onları ezberleyi kontrol edecekesin. Ben dün hesapladım 25 tane toplamışım. Farmlayan daha az olsaydı daha fazla topladım. Aynı peformansla devam edebilisem yarın yada bir sonraki gün exalted olabilirim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar ayrı mesele. Ben shatari skyguards'ın ilk daily questini gördükten sonra netherwinginkilerde koaly olur diye düşünmüştüm. Aslında questler kolay ama bezdirici. Rogue veya druid olamyan biri için de egg farm tamamen işkence olabiliyor. Buarada sanırım yarın yeni patch gelecek. Downloader yeniden aktive oldu. Umarım hatalar düzeltilir ve belli drop rateler yükseltilir. Domuz kesmekten gına geldi.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ben fel questini direk geciyorum, yok boyle işkence arkadasim.
veya paylaşarak yapiyoruz arkadaslar, 6 tane o 6 tane ben topluyorum

edit:
neden öldürdügümüz moblardan rep alamıyoruz en basinda?
bezdiriciligi daha da artiyor.

[ Mesaj 11 Eylül 2007, Salı - 22:08 tarihinde, dory tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Netherwing kasan birine tek tavsiyem şudur; yumurta toplamayın

Günde 10 tane netherwing questi yaparak rep kasın. Çok ama çok dengesiz para geliyor ordan. Düşen gri junk itemler bile 1 gün üçünde 100g den fazla para getiriyor. 10 quest yapınca 1,5-2 saatte 400-500g para geliyor toplamda. Ve questler biraz sinir bozucu olduğu için exalted olduktan sonra hedef kalmıyor, sizde uğramaz oluyorsunuz oraya. Ne kadar çok egg toplarsanız o kadar az quest yaparsınız, o kadar az para kazanırsınız. Özellikle revered-exalted arası tek yumurta vermeyin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...