Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Asmalı Konaktan bıktık artık!?!

SandroNightFall

Öne çıkan mesajlar

Ya kardeşim yeter yahu! Sabah akşam asmalı konak, asmalı konak, asmalı konak.. Ülkede başka haber mi yok yaw? Valla bu yüzden artık haberleri falan açmıyorum. Bir film için bukadarda haber yapılırmı hiç? O neden saçlarını kazıttı? Bu neden ağladı? Sonu nasıl olmalıydı? Bimnenne diye saçmalıyolar boyuna.. Bide bu filme gidenler var ben onu anlayamıyorum..
Nedir bu çılgınlık? Film güzel mi gerçekten yoksa millet saf mı dolu?

Not:Lam şu Yüzüklerin Efendisi-Kralın dönüşü bi gelsede haberlerde onu izlesek... :D[hline][/b]F-R-P konuşmalı barbut oyunu...[b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
Film gidilirmi gidilmezmi bilmiyorum gitmedim dizisini izlerdim ama senin burda yapmak istediğini anlıyamadım en başta söylediklerin oldukça mantıklı başka gündem yokmuş gibi sürekli veriliyor buna eywallah ama gidenlere saf demeye hakkın yok ayriyetten senin haberlerde sürekli gösterilmesine tepkin sadece o filmin Asmalı Konak olması Lotr olsaydı bu tepkiyi göstermiyecektin herkesin zevkleri renkleri farklıdır unutma.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Sosyal ağlarda paylaş

Dizinin nispeten 35 yaş üstü manyakları pek de beğenmemiş. Benim annem mesela dizinin hastasıdır. Ama film için zamanıma yazık oldu dedi. Arkadaşlarıda aynı fikirdeymiş.

Bütün fanatikler keşke dizinin yönetmeni montajlasaydı diolar.

Bana gelince, sevmem asmalı konağı :D[hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...