SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ole diyolar iste yaklasik 8 saat kadar down serverlar:( tamda lvl 16 olmustum kaptirmis gidiyorum bozuldum yaf[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan?
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Yürü beh :-P hehe maintenance varmış tabi SL den beri altını üstüne getirdiler ya oyunun ondandır. Bu gece saat 10 a kadar down diyorlar.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya off ben saat 10 a kadar atlardim en az 2lvl daha off off:( dava acicam valla bana oyun keyfimden 8 saat kaybettiriyolar ben 8 saatlik geri odeme yada ay sonu ekstra 8 saat oynama hakki istiyorum:P bu arada bu drum patch geliyo demek degil dimi?? yok yok diildir ben simdi dial upta bide onu beklemiyim :)
Öne çıkan mesajlar