SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ole diyolar iste yaklasik 8 saat kadar down serverlar:( tamda lvl 16 olmustum kaptirmis gidiyorum bozuldum yaf[hline]Uzak Galaksilerin Işığı mı Gözlerimi Kamaştıran Yoksa Bizim Battlestation mu Şu Patlayan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Yürü beh :-P hehe maintenance varmış tabi SL den beri altını üstüne getirdiler ya oyunun ondandır. Bu gece saat 10 a kadar down diyorlar.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPACEFROG Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ya off ben saat 10 a kadar atlardim en az 2lvl daha off off:( dava acicam valla bana oyun keyfimden 8 saat kaybettiriyolar ben 8 saatlik geri odeme yada ay sonu ekstra 8 saat oynama hakki istiyorum:P bu arada bu drum patch geliyo demek degil dimi?? yok yok diildir ben simdi dial upta bide onu beklemiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar