Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Zıpkın sephiye(Dengelenmek) için sadece suya girdi full birmanya teak inden yapıldı ağaç çok yıllanmış bir ağaçtı 4 kat lamine 5cm çapında 4 cm yüksekliğinde olup oldukça kütleli bir tüfek .Yanında 120 lik yaptırmıştım bu fazlalık oldu. Fotolarda daha ince yapılı olan zıpkını satıyorum. Fiyat:250TL ,Makarası istenirse 260TL Makaranın markası freesub dır. Not:Şiş ve Lastikler Hariçtir Şiş ve Lastikler Dahil 360 ytl Kargo:Alıcıya Ait İzmir'de ikamet etmekteyim eldende verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Ahşaplar diğer zıpkınlara göre daha mı iyi oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 cok karizmatik aletmi$.. neden vernikli? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 o vernik değil epox koruyor ağacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet zıpkının ferrarisi oluyor mesela atıyorum aliminyum olan bi zıpkında 2x18 lastik takarsanız çok teper ve istediğiniz bi hedefi vurmanız çok zorlaşır ahşapta bu olay en aza indirgeniyor hiç tepme hissetmiyotsunuz.Daha uzun mesafedeki ava böylelikle daha rahat bir atış sağlıyorsunuz O verniğe benzeyen madde epoxy tuzlu sudan korumaya yarıyor [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 19:35 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tuzlu su tiki besler zaten, o yuzden sormu$tum.. ama boyle daha karizmatik duruyor.. jilet gibi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Elimde bir adet daha kullanmadığım için fazladan Free-sub marka Freesub BOSPHORUS 82cm modeli onuda 100 kağıttan satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 param olsa bende alıcam bi tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 satayım sana 100 tl liği fistan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 şiş ve lastik lastik dahil ahşabı 330 dan vericem son fiyat =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar