Zegna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0pe3mMcVvF0 [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 04:43 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ]
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Çok güzel bi köpek, vücut yapısı acayip hoşuma gitti. Sanırım türünün bi getirisi o vücut. Bide köpek senin sanırım; Saygılar Abi *önünü ilikler*
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 emre harika bi köpüşün var,inanılmaz hareketli ve eğlenceli bişi,ayrıca karın yapısı da felaket güzel görünüyor,iyi ellerde büyüyüp serpildiği belli.bir dahaki ankara çıkartmasında bizzat sevmek istiyorum^^
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=AImFdl5url8 asıl bu güzel:) çok güzel bi köpek,bende arıyorum bu aralar doberman
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Valla Doberman aldıktan sonra dobermanlara hasta oldum. Ama biraz büyük aldığım için köpeği tam temel itaat eğitimi veremiyorum. Neler yapabilirim yardım edene +rep
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 her godugumde daha cok etkılıyor bu eyez hayvanı benı
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 niye hayvanı canavara dönüştürüyonuz yazık değil mi. doğduğunda şirin bir tüğ yumağı olan heyvenceğize adam parçalamayı öğretiyonuz kınadım çok
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 canavarmi :p Schutzund cok eski bi spordur, kopek canavar haline f,lan donusmuyor merak etme ardeth :) disarda birisine tut olm diyince issirmaz yani, bu olay tamamen protection ile alakli ki protection calisan kopeklerde durup dururken agresyon gostermezler. gordugunuz olay yabanci ulkelerin hemen hemen %70 inde cok yaygindir, cunku orda bu tarz kopekler pet dog olarak degil, calisma/hobi/iş kopegi sinifinda degerlendirilmektedir. uluslararasi yarismalari olmakta ki bu katilimlar fransa olimpik stadinda almanya munih vs kocaman stadlarda olmakta tiklim tiklim dolmaktadir.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bir up yapayim. bi terslik cikmazsa 15-16 aralik tarihlerinde avrupa FCI hakemi esliginde antalyada BH ve Schutzund sinavi yapilacak. bizim oglanla katiliyoruz antalyali patiler izlemeye gelirlerse tanisiriz orda.
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben repleri buradan yollayacağım kendisine.
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 oha kopek kapiyi acti. bravo Zegna gercekten, super ilgi gostermissin kopege. Gunde 1-2 saat ile bu is olacak olsa ben de isterim de, obur turlu hayvana yazik. Kus balik vs gibi hayvanlarla idare ediym artk ben :P Cok basarili olmus 2 videoda :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 maşallah :) artık oran'da eyez ve emre'yi görünce kaçmak gerek :P
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 büyük ihtimal gelicem antalyaya efesle birlikte. abilerinden ablalarından bişiler öğrensin dimi :) geleceğe hazırlık
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 moralim bozuldu is yuzunden gidemicem belki of of. neyse haber veririm.
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gelirsin gelirsin hatta bi derece alıp dönersin süfer olur :D eyezlede efes tanışmış olurlar
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 tebrikler zegna ve eyez :) ufak bi hata dışında başarıyla geçti eyez sınavı resimler: Zegna orda olmasada eyez kasıp kavurdu ortalığı Vonjuliet takımı eyezi alamamışım kareye :( Tüm katılımcılar
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 saol dodo resımler guzelmis gidemedik. 88/100 puanla bitirdi sinavi ;)
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bu yarismalarda neler yapiyorlar kopege? Neye gore degerlendirme? .Yani bisey koyup onu mu arattiyorlar falan gibi hehe.Hic bir fikrim yok.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 komut felan, yaninda yuruyo, biseylerden atliyo, otur diyosun oturuyo kalk diyosun kalkiyo, iki cay kap gel diyosun, onu yapamiyo mesela, yaparsa tam puan.
Öne çıkan mesajlar