Zegna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=0pe3mMcVvF0 [ Mesaj 12 Eylül 2007, Çarşamba - 04:43 tarihinde, Zegna tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Çok güzel bi köpek, vücut yapısı acayip hoşuma gitti. Sanırım türünün bi getirisi o vücut. Bide köpek senin sanırım; Saygılar Abi *önünü ilikler* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 eet benim , saol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 hayir, zegna kopegin. hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 emre harika bi köpüşün var,inanılmaz hareketli ve eğlenceli bişi,ayrıca karın yapısı da felaket güzel görünüyor,iyi ellerde büyüyüp serpildiği belli.bir dahaki ankara çıkartmasında bizzat sevmek istiyorum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=AImFdl5url8 asıl bu güzel:) çok güzel bi köpek,bende arıyorum bu aralar doberman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Valla Doberman aldıktan sonra dobermanlara hasta oldum. Ama biraz büyük aldığım için köpeği tam temel itaat eğitimi veremiyorum. Neler yapabilirim yardım edene +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 her godugumde daha cok etkılıyor bu eyez hayvanı benı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 niye hayvanı canavara dönüştürüyonuz yazık değil mi. doğduğunda şirin bir tüğ yumağı olan heyvenceğize adam parçalamayı öğretiyonuz kınadım çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Doberman tüğ yumağı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 canavarmi :p Schutzund cok eski bi spordur, kopek canavar haline f,lan donusmuyor merak etme ardeth :) disarda birisine tut olm diyince issirmaz yani, bu olay tamamen protection ile alakli ki protection calisan kopeklerde durup dururken agresyon gostermezler. gordugunuz olay yabanci ulkelerin hemen hemen %70 inde cok yaygindir, cunku orda bu tarz kopekler pet dog olarak degil, calisma/hobi/iş kopegi sinifinda degerlendirilmektedir. uluslararasi yarismalari olmakta ki bu katilimlar fransa olimpik stadinda almanya munih vs kocaman stadlarda olmakta tiklim tiklim dolmaktadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 iyi bari içim rahatladı d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 bir up yapayim. bi terslik cikmazsa 15-16 aralik tarihlerinde avrupa FCI hakemi esliginde antalyada BH ve Schutzund sinavi yapilacak. bizim oglanla katiliyoruz antalyali patiler izlemeye gelirlerse tanisiriz orda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 hadi yattık bizde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 ben repleri buradan yollayacağım kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 oha kopek kapiyi acti. bravo Zegna gercekten, super ilgi gostermissin kopege. Gunde 1-2 saat ile bu is olacak olsa ben de isterim de, obur turlu hayvana yazik. Kus balik vs gibi hayvanlarla idare ediym artk ben :P Cok basarili olmus 2 videoda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 maşallah :) artık oran'da eyez ve emre'yi görünce kaçmak gerek :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 büyük ihtimal gelicem antalyaya efesle birlikte. abilerinden ablalarından bişiler öğrensin dimi :) geleceğe hazırlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 moralim bozuldu is yuzunden gidemicem belki of of. neyse haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 gelirsin gelirsin hatta bi derece alıp dönersin süfer olur :D eyezlede efes tanışmış olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
«dodo» Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 tebrikler zegna ve eyez :) ufak bi hata dışında başarıyla geçti eyez sınavı resimler: Zegna orda olmasada eyez kasıp kavurdu ortalığı Vonjuliet takımı eyezi alamamışım kareye :( Tüm katılımcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2007 saol dodo resımler guzelmis gidemedik. 88/100 puanla bitirdi sinavi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 bu yarismalarda neler yapiyorlar kopege? Neye gore degerlendirme? .Yani bisey koyup onu mu arattiyorlar falan gibi hehe.Hic bir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2007 komut felan, yaninda yuruyo, biseylerden atliyo, otur diyosun oturuyo kalk diyosun kalkiyo, iki cay kap gel diyosun, onu yapamiyo mesela, yaparsa tam puan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar