irin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sarkıyı pek severdim . klavyenin gitarlarla uyumu cok kulak alıcı bence bir de grubun tum uyelerinin beraber yaptıgı vokaller varkii tadından yiyemeiorm ben.adate film gibi olan klibini gordukten sonra sevgim daha da bir artı..sizlerle paylasayım istedim..ayrıca grubun diğer klipleri de ayrı ayrı film tedında..neyse önce bunla baslayalım http://www.youtube.com/watch?v=POIQmbDNYD8&mode=related&search= [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 12:15 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 meat loaf sevilmezmi hastasıyız o upuzun lyriclerin ve muzıgının. bat out of hell ve two out of three ain't bad şarkılarını tavsiye ederim bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 evet severiz hep. o zaman ben de black'in saydiklarinin yaninda sunlari tavsiye ederim; Paradise by the Dashboard Light , For Crying Out Loud, It's All Coming Back To Me Now bi de Heaven Can Wait Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar