Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 fırında mantarın içinde kaşar eritip de yemedim demeyin bari.. [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 17:58 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bence yemegin yanlisi olmaz, sonucta zevk meselesi, damak tadi. durmadan yeni birseyler kombine ettigin bir alan. ha kasar+mantar/sebze kombinasyonunu baska bir yerde görmüs olmasak hadi tamam, ama pizza vs. falan var. kasarin icine nutella koyun cok güzel oluyo dense anlarim mesela. :P bu aykiri birsey herkesin damak zevkine, o acidan. oyh yaptim bi de simdi süper oldu, icine domatis koyup tuz da ektim azcik. yeme de yaninda yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 ne kadar sürdü yapman ¿? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 mantar hariç bende seviyorum böylesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 @bloodless: valla 3 tane mantar cikardim, temizledim ve önce ortadan ikiye, sonra o ortadan ikiye böldügümü de ortadan kestim. kücük bi tavaya zeytin yagi kattim azcik. ve kavurdum mantarlari, cok cabuk oluyor. o yüzden haslamak sacma. 3-4 dakka sürdü sanirim bu kavurma islemi. toplam 8-9 dakka diyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 hmm Kavurursak bunu yapmak mantıklı sanırım. yoksa haşlamak aflam öldürür beni açlıktan :) Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 serkan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 bana pizza ısmarlıycan :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sucuksuz tost mu olur dava ederim seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 sucuklu tost yiyen insanında yanına yaklaşılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Abi dişini fırçalar insan yiyince zaten sonra karanfil atar ağzına bide nane şekeri mis yalnız gaz çıkartmaması gerekir böö iğrençleştim iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Sizin zevkinizde buglı. Cons, tostumu yedim odamda bekliyorum muhabbeti senle aynı fikirde değil :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sebzeli tost olmaz arcane + 1 kitleyin konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bodrumdaki sebzeli döner gibi bişi bu çalmış!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar