zarek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 arkadaşlar ben de furyaya uydum ve forumları bırakma kararı aldım. son yasaklardan sonra hiç tadı kalmadı artık buranın. [spo]şaka lan şaka asıl konu başkaydı: hoşçakalın kelimesi artık çok az kullanılır oldu. bunun yerine bay gibi ingilizce çakması bir tabir geldi. bu duruma tek sinirlenen ben miyim ?[/spo] [ Mesaj 09 Eylül 2007, Pazar - 22:54 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 güle güle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Ben de bir an sevinmiştim, hevesim kursağımda kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ha ha hiç komik değilmiş ayrıca yaratıcıda değil gidiyosan bay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Tam bir osmanlı beyefendisisiniz Zarek. Hah hah hah! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar