Dae Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 260larda gezerken 245e düştüm bi an :( rezilim... sınav boyunca çeşme gibi aktı burun...2 paket mendil bitirdim atamız hakkaten doru söylemiş, bence de sağlam kafa sağlam vücutta bulunur....[hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki: Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 yaw üniversite mezunu diilim ama mezun arkadaşların kazandığı (ve kazanamadığı) paraları görüp gülüyorum şahsen. ehehe. numbcım... :D demek istediğim hayatınızı ona bağlamayın. size bişiler katıcak biyere girin yeter.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 cnm bu konuya giremeyelim istersen. bende derimki sana bende biliyorum grafikerlerin kazandığı paraları falan olmaz.. her işte kendini yetiştiren iyi para kazanıyor. budur.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 18:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ayrıca üniversiteye bir meslek kapısı olarak bakmakta nasıl birşeydir o da ayrı bir konu. bunun için açılmış kurumlar meslek liseleridir.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 tahsilin belgesi diploma gelişimin belgesi referans portföyü[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Sozelde 2., EA'da 6. ve Sayisalda 15. olmu$um. Ehurf. Daha Lise 2 aslinda.Cok da gaza gelmemek lazim ama yine de "Bekle beni GS."[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 şunu belirtelim tabi zihinler karışmasın. Diploma gerek bir sebep. ama yeter bir sebep değil tahsil için.[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. [Bu mesaj Numb tarafından 20 October 2003 19:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 iyice karıştırmışsın. üniversite gerek bir sebep demek istedin heralde.[hline] Bütün dünya buna inansa, bir inansa, hayat bayram olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 diploma bakkaldan alınmıo heralde olum alla alla :)[hline] Faster than light. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 alla alla ben wissy yı son sanıyodum[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Foruma dün kimse cevap yamamıştı bakınca şok oldum dolayısıyla hepsini okuyamadım benim mat çok ii geometri full da kimya bioloji sıçtı 222 puan yaptım lşse 2 ilk deneme sınavı okuldan da 75 fln gelcek yükselir herhalde gittikçe[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ben karar verdim her türlü Fransa'ya bağlıyorum mis gibi ötesi var mı?[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Bu arada Gs üni Fransız okullarına özel sınav açıyo öyle bir amacın vardıysa keşke bir fransız okuluna gitseydin yatarak girerdin walla[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 ben bı geo yapsam ahh[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: Forseti, 20 October 2003 20:30 tarihinde demiş ki: Bu arada Gs üni Fransız okullarına özel sınav açıyo öyle bir amacın vardıysa keşke bir fransız okuluna gitseydin yatarak girerdin walla[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan O sinav OSS'den beter...[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 said: Forseti, 20 October 2003 20:30 tarihinde demiş ki: Bu arada Gs üni Fransız okullarına özel sınav açıyo öyle bir amacın vardıysa keşke bir fransız okuluna gitseydin yatarak girerdin walla Sen ole zannet o sınavın sorularını gordun mü hiç sen ya ole kazık bi sınav ki girme daha iyi direk rezil olursun girersen[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nofx Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Ben son sınavda eşit ağırLıkLa 209 fln yaptım.. =)) KoÇ İşLetme istiyorum... netimden beLLi oLduu gibi BurS fln bana ters.... Üstüne fazLadan para veriyim İstanbuL'a kapağı atıyım yeter...[hline]nofx.. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 O sınavın sorularını gördüm onunla ilgili texte ler fln dağıtılıyolar o kadar da zor değil kimyadan full çıkarıdm düşün deneme sınavında da kimyadan battım ....[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Boğaziçi İşletme/Ekonomi/Uluslararası Ticaret olmadı Sabancı Ekonomi ve Yönetim Bilimleri (Başarı Bursu) o da olmadı Görsel Sanatlar ve Sosyal bilimleri ( başarı bursu) -uluslararası ilişkiler , diplomat, kırmızı passport şişirilmiş maaş , takıll! :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 İlk deneme 263.9 sayısal ikinci deneme 264.9 sayısal (fen bilimleri) böyle puan puan ilerleyerek sene sonuna kadar 285lere varırım heralde :p matematik çalışmam lazım çok[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Amaç, genetik.[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 247 küsürat fen bilimleri merkezi fizikten full bekliyodum 4 yanlış çıktı, 3 kimya 5 bio falan diye gidiyo, uyuz oldum, kıl oldum hatta komplekse girdim okulda soruyorum 266lar 274ler 295ler( FB ikincisi bizim okuldan, okul UAL, kafama tüküreyim FB ilk yüz bizim okuldan ben hala salak salak nerden yanlış yapsam diye dolanıyorum) ama çalışacam azmettçem *!test kitaplarına gömülür*[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2003 ha bu arada fencinin önde gideniyim(zihniyet olarak), gidip meendis olacam ITU elektriğe girip elektronikten çıkacam(mesela)belki makinacı falan olurum ama..... ya ITU ya ODTU başkasını tanımam[hline]*!onun için mantığın bir önemi yoktur... ve ağzından salyalar saçarak gülmektedir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar