irin Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 valla patinin faydası oldu desem yalan olur bu konuda.eskişehiri gidip gordum sevmedim istanbul cennet geldi birden.alıştım,seviorm .yakında özlerim de bu istanbul'u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Ardeth said: sen istanbula alışmazsın, istanbul sana alışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2008 irin said: sen de malesef malesef diyip durma be fly. her cumartesi gidip hayran oluorm ben sizin okula ..ha derdin bölumleyse bilemiorm ablacım deniz var kantin var okidoki ona lafım yok da. Werewolf said: Çay bahçesinden üniversite yapmaya kasarsan böyle olur sdfa. okul ile ilgili en optimist düşüncem budur. ders arasında denizin kenarında 2-3 saat sonra midemi yakacak olan bir simit/poğaça + çay içmek bana pek zevk vermiyor açıkçası. Ardeth said: sen istanbula alışmazsın, istanbul sana alışır. e ben napıcam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 bahçeşehir mi? fena kampüs olmadı o fly, yayıldılar bir ucu motor iskelesinde öbür ucu otobüs duraklarında güzel yerde. Alışırsın. Nişantaşı dolmuşlarına da yakın, Akaretler'den Teşvikiye yaparsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 yok yok gsü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 arkan karakol ve yıldız parkı, çok güzel yerdesin. Ama sosyal olarak biraz topaldır orası, öyleydi en son. Evi ortaköy de tuttuysan iyi ipuçları verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2008 Ardeth said: Ardeth said: sen istanbula alışmazsın, istanbul sana alışır.kerata bana da alıştı diyelim ozmn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar