Ezekiel Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Merhabalar, yaklaşık 5 senedir Paticik ortamından uzak kalmış biri olaraktan buraya tekrar geldiğimi belirten mesaj atmanın mantıklı olacağını düşündüm. Hoşgeldim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 İlk hoşgeldin benden olsun o zaman. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hoşgeldin tabiki =) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 azmodai'nin uodaki nicki değil miydi bu ben mi yanlış hatırlıyorum, hoşgeldin bu arada. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 azmodai mi :S hatirliyorum gibi yoksa yoksa o senmisin :) hojgeldin turuncu hapi sectigin icin tesekkur ederis ;) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hmm evet bir zamanlarin efsane GM Ezekieliydim, bayagi da iyidim falan filan ama henuz ikinci kisiligim uzerinde calismadim :P Arkadas hosgelmis, Azmo nickini de calarsa eger kendisini bir karanlik sokakta sopa ile rencide etmek zorunda kalacagim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 offtopic azmo senın o eski şeyler duruyomu, bu ezekiel'ın maceralarımı ne vardıya onlar Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 hoşgeldiniz efenim. o değil de o kadar zaman sonra nasıl hatırladın abi acc adını şifreyi? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Pati unutulmaz :P Yanlız bu yolla adam ilk topicini açmış :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 eternal zor olmadi aga, isim zaten kolay fake'im oldugu icin, sifre de ayniymis Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.