Malkor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 ek kontenjanla girdiğim okulda okuyan birileri varsa ve okulla ilgili bilgilerini paylaşırlarsa çok sevinirim Yoksa Üretim mühendisliği hakkında bilginiz varsa paylaşınız... ps: ikiside yoksa hz. lık sınavına girenlerin düşüncelerini öğrenmek isterim
Jester Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 eh ben hazırlık sınavına girip atladım ama lisede.. :)[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [ oh my gooood, oh my goooooood.... ] I've damned everyone and everything I've ever loved in his name, and I still feel no remorse. No shame. No pity...
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 bragh olm başkent cankaya fln girseydin atılım nerde lan ankarada? :)
Malkor Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Girebilseydik girerdik olm bilkentin muh puanları aşmış görünce ağladım atılım incekte ;) Bekleriz , mangal yaparız hehe
Angelfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 onu bunu bilmemde bizim okulun bahçeli servisiyle atılım üni nin servisi her sabah yan yana gidio :)[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 muhendislige neden girdin once onu sormak lazim[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Öne çıkan mesajlar