Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Yeni laptop aldım ve şöyle bir sorunum var : 4+1 im var eski creative in. Normalde bunun bi jackını yeşil yere bi jackını optik çıkış denen yere takıyodum normal bilgisayarımda gayette güzel çalışıyodu. Şimdi laptopta sadece yeşil olan front jackını taktığımda tüm hoparlörler çalışmaya başlıyor ? Acaba sesten kayıp mı oluyor diye düşündürüyor buda. Rear jackı yani normalde optik olan jackı taktığımda ise hop 2 hoparlörün sesi kesiliveriyor. Bu nası iştir çözemedim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 sadece ön tarafın dediğin jack'ı yeşil yere taktığın zaman hepsinden ses veriyosa surroun vs. tarzı bişey olmuyor sende, ama stereo çalıyo. ses kaybı yok yani. Sadece yan hoparlörlerin ön ve arkaları aynı sesi çıkarmış oluyo... 2+1 gibi işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Hmm niye böyle oluyo olabilir ? laptopmu desteklemiyor acaba spdif çıkışı var oraya takıyorum. Laptop asus f3sv220dr yeni bi model ama ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bi çok neden olabilir. driverları yüklediinde mesela onların ses düzeni ayarları olur, onlarda yanlışlık vardır, kurcalaman gerekir. Ya da Windows'un ses düzeni ayarları var yine, onlarda bi hata vardır falan. Ama anlamadığım şey, tüm hoparlörlerden ses çıkıyoken sen daha ne istiyosun ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar