Spartan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 3 haftalık cep telefonumu satıyorum.telefonda çizik dahi yok, son fiyat 475.000.000TL. temiz 3650 ile takas olur.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Hangi şehirdesin spartan? İzmir ise, ve dediğin durumdaysa telefon. Aldım.[hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neverm1nd Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 6610 war bendede ustune ne kadar kosam werirsin teli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 6610 ile takas düşünmüyorum.istanbuldayım eno. gelme gibi bir durumun var mı ist a? telefon dedigim durumda problemsiz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Garantisi varmı Spartan telefonun? Faturası vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 hayır eno garantisiz telefon. ama bana güvenebilirsin.telefonda hiçbir problem yok.telefonu yan sanayi pili ile aldım.sonra gidip orjinal pil aldım bir de 40milyona.orjinal pilini de istersen 490 a veririm.garantili telefonu bu fiyata alman olası degil.garantililerinin sıfırı 800 milyona yakın.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Kendim için değil zaten spartan. Amcam istiyor 7250i... Ama o istemez garantisiz telefon... Neyse, sağol yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 spartan garantisi şu şekilde olur sigortalat oyle sat istiyorsan daha iyi olur çok istemiyorlar sigorta için arkadaşlar ben de telefonu gordum şahane bir şey cizik felan yok şahidim cok tatlı bir şey renkleri felanda cok super[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 yok abi gerek yok garantiye falan.uğraşamam.problemsiz telefona garantiye ne gerek var:) 0 gibi telefon satıyorum 125 milyon kar edeceksiniz...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 telefon satıldı..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spartan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Silthanas, 13 October 2003 23:06 tarihinde demiş ki: dogubanktaki spotlar da ayni fiyat.. garantisiz dimi? iyi kokmu$un birini =)[hline]Külliyen Yalan... garantisiz evet ama o dediklerinde orjinal batarya yok.ben orjinal batarya almıstım buna 40 milyona..ayrıca infrared de verdim 30 luk.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 spartan, ibo ?.. dragos tan ?[hline]thAt minute y0u're born; you ßegin to diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar