sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Pazar günü sınavım var ve dün salaklık edip ense yaptım.Kendimi sakinleştirmem için birşey önerin n'olur!
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hala bir günün var. başka bişey söylemeye gerek de yok. çıkcan internetten ders çalışcan. bu kadar
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 çok sağolun çıkıyorum daha yeni girdim dersde çalıştım da
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 birirnin netten çıkıp ders çalış demesi içinmi açtın topii? sen akıl edemiyomusun ders çalışman gerektiğini? ilginç yani
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya hayır ama içimde bir endişe oluyor az önce abandım tekrar defterleri falan çıkardım yine de endişeliydim sonuçta 1 gün kalmış sınava ve matematik bitti.Yarın da fene çalışırım o da biter yine de içim rahatladığı için sağolun dedim.
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 abi ezdirmekle alakası yok da kimseyle tartışmaya girmeye ve kırıcı olmaya da gerek yok o yüzden yani.
Öne çıkan mesajlar