sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Pazar günü sınavım var ve dün salaklık edip ense yaptım.Kendimi sakinleştirmem için birşey önerin n'olur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hala bir günün var. başka bişey söylemeye gerek de yok. çıkcan internetten ders çalışcan. bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 biraz daha uyu (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 çok sağolun çıkıyorum daha yeni girdim dersde çalıştım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 birirnin netten çıkıp ders çalış demesi içinmi açtın topii? sen akıl edemiyomusun ders çalışman gerektiğini? ilginç yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya hayır ama içimde bir endişe oluyor az önce abandım tekrar defterleri falan çıkardım yine de endişeliydim sonuçta 1 gün kalmış sınava ve matematik bitti.Yarın da fene çalışırım o da biter yine de içim rahatladığı için sağolun dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sturm kendini ezdirme böyle bilader. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 abi ezdirmekle alakası yok da kimseyle tartışmaya girmeye ve kırıcı olmaya da gerek yok o yüzden yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar