Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 bir aralar 2-3 ytl falandı şu an ne kadar bilen varmı faturasız avea hattı birde en uygun tarife hangisidir öğrenci tarifesimi her ay beleş 500 mesaj hakkı varmış vs vs sanırım bilen varsa bilgilendirebilirmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 daha geçen hafta aldım. 10 gayme. hatta kendime de almam lazım acilen. turkcell fena geçiriyo yeter be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 tarifesi ne peki içinde kontor olmayan demi 9 ytl mi ne dedi banada diğeride 16 idi 100 kontör olan doğrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 öğrenci tarifesi diye aldım. içinde 25 kontör mü ne varmış. 10 ytl idi işte... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 diğer operatörlere falan mesaj hakkı falan var demi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 bilmiyorum ya. ben kullanmıyorum kardeşime almıştım. Kendime de alsam ii olacak aslında :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar