Chaos7 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2003 önce başka bir serverin kurulum prog. unu yükledim sonra mapler değiştiği içiçn uninstall yaptım. sonra Uo yu baştan kurdum nbl 1.0.3 ü felan yükledim client i çalıştırdığımda şöyle bir mesaj verdi: Out of Memory There is not enough memory to continue execution. If you do not have virtual memory enabled, this could be the problem. Otherwise, you may be low on disk space,ormay need to inreasethe amount of space allocated for virtual memory yukarda saydığım işlemleri yapmadan önce de sistemde herhangi bir yapılandırma yapmamaıştım ayrıca windowsu kurarken windows klasörünü tam silerek kurdum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuasNyI Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Ole seymi olur c:format at taş gibi olur windows u c:/windows dan silersen sadece coker format tmıs olmassın win i tekrar kurarsan bozuk prog lar oldugu gibi devam eder cak c:format ı bitir isi :d[hline]700 duelde 70 Kasaba'da 7 Vilayet'de Adı anıldı Tarar Ramazan!!! [Kan Görmeye Dayanamaz] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar