Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 işletim sistemi win98.. daha önce de kurmuştum olmuştu. ama şimdi initializing falan diyor pluginleri sayıyor sonra windowsa dönüyor. bunu nasıl düzeltebilirim? format atıp yeniden de yükledim olmadı yine de[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 aynı şey acrobat readerda da oldu.. neden olabilir ki ? o visual basic runtimeları da yükledim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 3dmax başlangıçta hangi ayarlarlamı ne açılacağını soruyordu sanrıım. Uzun süre oldu hatırlamıorum ama ordan bişey yapıodun.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Adaxe Wiabolih of Eclipse, Rifleman/CH Liga Sonega of Bloodfin, Artisan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 biliyorum opengl falan seçiosun da o ekran bile gelmedi yani ilk seferinden beri atıo...[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2003 setupda sorun olabilir herhangi bi hata mesajı veriyormu ?[hline]Veyis derste aynen şöyle dedi ki ; eet şimdi siquil etentikeyşını mı windowz etentikeyşinı mı kullanarak konnekt oldum şoçuklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar