Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gundam seed destiny

ses

Öne çıkan mesajlar

• 1 yıl sonra ...
Naçizane düşüncemdir, mutlaka izlemeyi düşünüyorsan TV serisi yerine OVAlarını izlemeni öneririm. (Special Edition - 4 bölüm) TV serisinin çıldırtan fiilerleri karşısında kolaj OVAlar olsa olsa bir özür olabiliyor.

İndirme durumun yoksa ben yollarım sana.
Sosyal ağlarda paylaş

throne_eins_meister said:
Naçizane düşüncemdir, mutlaka izlemeyi düşünüyorsan TV serisi yerine OVAlarını izlemeni öneririm. (Special Edition - 4 bölüm) TV serisinin çıldırtan fiilerleri karşısında kolaj OVAlar olsa olsa bir özür olabiliyor.

İndirme durumun yoksa ben yollarım sana.

OVA lara bakarım netten teşekkürler.
Neyse umudumuz kira gene.
Sosyal ağlarda paylaş

athrun ezik ezik ya gariban

serinin butun citir kizlari ile yakinlasip birini goturmeyi beceremedi

BECERIKSIZZZ

lacus u kiraya, lunamaria yi shinn e kaptirmasi yetmiyormus gibi meer i kara topraga, cagalli yi gokten tepesine zaku dusen gay elemana ve meyrin i zafy ordusuna kaptirmayi basardiki bu 5 hatunda athrun a yavsamisti alenen

BECERIKSIZZZZZZZ

bildigin odun iste
Sosyal ağlarda paylaş

meraba ben Athrun 18 yaşım ilginç enteresan bir fiziğe sahibim hemcinsime ilgim yok karşı cinsime ilgim yok hiçbir cinsime benim ilgim yok.Plant göçmeniyim çok iyi Gundam patlatir herkesin onunde kucuk duruma duserim. Benimle insani olarak muhattab olmayın.ben karşımdakiyle iletişim kurmam;gözlerimden anlamasını isterim.bakıştımmı olay bitmiştir benim için.anne baba çok önemli,bilgisayar şart,yabancı dil ilk tercihim.kalbimin çiçeğini Orbdan getirdim almazmısın?
adim Atrun, 18 yasim...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...