ses Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Arkadaşlar bu seriyi netten stream şeklinde izleyebileceğim bir site bileniniz varmı acaba?50 eppisode'uda içerirse seviirim tek tek aramaktan baya sıkıldım çünkü.Şimdiden saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 http://www.realitylapse.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Athrun sucks(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Naçizane düşüncemdir, mutlaka izlemeyi düşünüyorsan TV serisi yerine OVAlarını izlemeni öneririm. (Special Edition - 4 bölüm) TV serisinin çıldırtan fiilerleri karşısında kolaj OVAlar olsa olsa bir özür olabiliyor. İndirme durumun yoksa ben yollarım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Dagoth-Ur said: Athrun sucks(td) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 throne_eins_meister said: Naçizane düşüncemdir, mutlaka izlemeyi düşünüyorsan TV serisi yerine OVAlarını izlemeni öneririm. (Special Edition - 4 bölüm) TV serisinin çıldırtan fiilerleri karşısında kolaj OVAlar olsa olsa bir özür olabiliyor. İndirme durumun yoksa ben yollarım sana. OVA lara bakarım netten teşekkürler. Neyse umudumuz kira gene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 SenariouS said: Dagoth-Ur said: Athrun sucks(td) +1 doverim seni hepinizi doverim ulen dusene bir tekmede siz atmayin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 athrun donek lan. destiniyde biraz toparlıyo yinede, yoksa tırtapoz bi sahsiyet. her sekilde shinden iyidir tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 SEED 40. bölümlerdeki Athrun gayet güzel karakterdi. Gerçi geriye kalan bütün bölümlerinde dandirikti. Destiny hakkında bir fikrim yok ama. SEEDi seven Viktor bile izleme diyorsa izlemem ben arkadaş :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 athrun ezik ezik ya gariban serinin butun citir kizlari ile yakinlasip birini goturmeyi beceremedi BECERIKSIZZZ lacus u kiraya, lunamaria yi shinn e kaptirmasi yetmiyormus gibi meer i kara topraga, cagalli yi gokten tepesine zaku dusen gay elemana ve meyrin i zafy ordusuna kaptirmayi basardiki bu 5 hatunda athrun a yavsamisti alenen BECERIKSIZZZZZZZ bildigin odun iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 ne derseniz deyin altını çizerek yeniden söylemek istiyorum.. athrun sucks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagoth-Ur Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 SenariouS said: ne derseniz deyin altını çizerek yeniden söylemek istiyorum.. athrun sucks O kadar bölüm izledim, benimde aklımda en çok bu kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 meraba ben Athrun 18 yaşım ilginç enteresan bir fiziğe sahibim hemcinsime ilgim yok karşı cinsime ilgim yok hiçbir cinsime benim ilgim yok.Plant göçmeniyim çok iyi Gundam patlatir herkesin onunde kucuk duruma duserim. Benimle insani olarak muhattab olmayın.ben karşımdakiyle iletişim kurmam;gözlerimden anlamasını isterim.bakıştımmı olay bitmiştir benim için.anne baba çok önemli,bilgisayar şart,yabancı dil ilk tercihim.kalbimin çiçeğini Orbdan getirdim almazmısın? adim Atrun, 18 yasim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Bu Gundam serisine başlamayı düşünüyorum ancak, çok eski çizimleri olmayan ve konudan da kopuk başlamayacağım bir sıra ile önerebilecek biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2009 En azından shinn denilen bakırköylük arkadaştan iyiydi Athrun. Ama yine ezik kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 zlorwf said: Bu Gundam serisine başlamayı düşünüyorum ancak, çok eski çizimleri olmayan ve konudan da kopuk başlamayacağım bir sıra ile önerebilecek biri var mı? Gundam 00 + şu sı 2. sezon var indir izle. seversen -ki kesin seversin- sonrasinda bana pm at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Sağol, başlıyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar