Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Sizce şans dediğimiz olgu canlı bir varlıkmıdır. Düşünen, öğrenen, kısaca yaptıklarımıza tepki veren ve onlara göre yüzümüze gülen. Yoksa bazı durumlarda şanslı olmamız bir şansmıdır. Aldığımız kararlardan yada yapılan herhangi bir iyilikten alakasız.
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 sans enteresan paradox bu aslinda bana ole gelio..
Mumu Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 " insanlar kendi şanslarını kendileri yaratırlar. "
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 oda garip bir terim aslinda.. kendi sansini sen nasil yaratiyorsun ? Bazen ok.. Ama herzaman ? 6.ci his olmasin o ?
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Büyüsü var onun *enchant luck*
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 kısmetin büyüsü yok ama enchantla falan olmuyor.amuleti var %20 daha fazla gold ve enchanted item çıkıyor,sonra personality enchancment var "kısmet" inizi açıyor falan *gözlüklü lavuk gülümsemesi*
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 iste o garip denecek kadar enteresan buyusu var :) onu bizde biliyoruz... da ne bileyim sansini gercekten yaratmak istermiydin ? Ben istemezdin ozaman heycani kalmazdi..
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 dragon kesince çıkıyordu di mi?
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hehe "slayer is back" "OMG! RUN FOR YOUR LIVES!" eh yani bu aslinda ole bakilirsa mantikken dogru :) alogritmic bir yapi sonucu sans gelio ama realde ?
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Höşt.Diyarın 1 Numaralı solamnic knightı varken evil dda kim oluyormuş.hımpf
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 hmmz. "Let the sky cry on my sheild and my sword cause tongiht the water will turn red."
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: "Let the sky cry on my shield and my sword because tonight the water will turn red." Düzelttim Hiçbir şey olamaz..Bütün kardeşlerim,yoldaşlarım gibi ölsem de karşında yine de onurlu bir ölüm olur ve paladine'in cennetine giderim..
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 -"The death of your spirit will in-power my sword and will kill all the man kind! " -"An evil laughter takes all the world"
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Öyle ingilizce yazınca olmuyo bikere :P Hem benim ruhum öyle kötülere esir düşmez paladine tatmin eder hepinizi ha *Gözlüklü lavuk gülümsemesi*
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Evet. Olasılıklar bizim istediğimiz yönde denk geldiğinde buna şans deriz. Tersi duruma da şanssızlık.
malik Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: kısaca yaptıklarımıza tepki veren ve onlara göre yüzümüze gülen bana göre bu. olasılık ihtimal ,şanstan apayrı bi konu .
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 birader yat uyu kafanı dinle bu ne biçim tripsel bir sorgudur a gadasını aldığım
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Bir kaza için önlem alırsan kazanın gerçekleşme ihtimali daima düşer. önlem almazsanda daima artar.(Murpy) Yani şansını kendin yaratıyorsun bir bakıma. Son olarak birşeyi ne kadar çok istersen şansın ve o olayın oluşma ihtimali artar.
djibril Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 şansım olsaydı anamdan kız dogardım
Romario Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2007 şans denen şey bu dünyanın var olmasıdır gerisi boş.
Öne çıkan mesajlar