irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 heyyyhaaat pati dostlarım. bulamıorz bi bu sarkının adını. bu sadece nakaratıymıs sarkının ayrıca..korkunc bi şekilde herkese tanıdık gelior ama kimse bilmior..yardımm plx...yoksa uc bes kişi uykumuzdan olucaazz dikkat mırıldanmadır.hazır olunuz http://rapidshare.com/files/53675412/velee.wav.html [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:56 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 01:57 tarihinde, irin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 zerre bişi anlamadim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ses acıp dinleyinn lutfen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ehueuhuehueuhu iptal oldum gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ahuhahah amuhaguha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 He bide sözlerini falan bilmiyon mu di lulilu diyeceğine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freyja Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 ahuauhauhha çok iyi ya. Şarkının adı:Selvi boylum al yazmalım. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 03:49 tarihinde, Freyja tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hyr bilmior oglan.ama sesler dogru ya..bilmiorm demeniz yeterliydi.bu kdr eeleneceğinizi bilemedim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaavs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: Şarkının adı:Selvi boylum al yazmalım. bana da öyle geldi ama kısa bi süre bile olsa eğlendirici :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar