BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 *Yapacakları günün adı "Bono günü" "Hisse günü" "Tahvil günü" gibi hoş isimler olabilir. *Çay yoktur sadece filitre kahve yapılır. *Günü yapan bayan hiiiç kekmiş börekmiş uğraşmaz ya çin yemeği getirtir ya da hazır kek alır. *Sürpriz bonolar, tahviller, hisseler; bu çin yemeği ya da hazır keklerin içinden çıkar. *Hafta içinde İMKB de yapılacak olan spekülasyonları (dedikoduları) bir güzel konuşurlar. Misal; -Ay duydunmu Esat Holdingin borçları gelecek 3 sene için uzatılacakmış. -Yaa peki sen biliyormusun Hede Hödö Holding de bir kaç hafta içinde halka açılacakmış -Onlarda bi şey mi canım? Bilmemne Şirketler Grubunun başına Ahmet beyin oğlu değil sendikacı Genelmüdür Leklek Bey geçecekmiş. -Aaaa!!! -Yaaaa... *Filitre kahve fallarına bakılır(!) gelecek yatırımlar bu fallara göre yapılır (ve nasıl oluyorsa tutar!) -Şekerim 3 vakte kadar Fasafiso hisseleri tavan yapacak aman kaçırmayalım. Ayy bak Bilmemne şirketinin üstüde köpek çıkmış hemen elden çıkaralım bunları, üstelik önüne de bir yığın var bak görüyormusun işçi çıkaracaklar o kadar kötü olacaklar yani. Yürkcell'in önünde yol çıkmış bunlar Nivyork Wolsıtriiite açılacak herhalde... *Eh biraz daha kurcalayacak olursak oyun oynayacak olsalar bu oyunlar da "Holding" "Monopoly" ya da Banker kaçtı" olacaktır. *Sıra geldi günlerin olmazsa olmazına; göbek havası, şarkı, türkü. Bu olayı da şöyle gerçekleştireceklerini düşünüyorum; *!Cebimdeee ucu ucuna yetecek bir dolar, Ve peşimdeee hissedar, Bir laptop ve bonolar koyuldum yola, İMKB merhabaa...* *!Ooooo wallstreet wallstreet, Ooooo çuvalları doldur git, Vereyim sana bir hisse iki bono, Sorarım sana spekülatör kimdir o?* BabacumMostors © 1984-2003[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 güzelmiş helal babacum. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Zuzuuzuzuzz tam olmus ha. :D[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim
Sacros Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 hahaha güzel.[hline]Hergele Nejat arsız karısını keserle rendeledi
Aurora Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Ayol Keynes seni nası biliosa öyle yapsın e mi! :D [hline]güneş ve yıldızlar varken elmaslar yeterince parlak mı? Emekli Irda [Bu mesaj Aurora tarafından 21 October 2003 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ho$[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Look! I am your father!
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 "Yok öle bişi biz yapmıyoruz öyle bir şey" tadında eleştriler aldım ya yapıyorsunuz diyen yok zaten tatamiyle gülmece amaçlı yazılmış mizahi bir yazı bu...[hline]Ve sen ben, değirmenlere karşı Bile bile, birer yenik savaşçı Akarız, derler gibi denizlere Belkide, en güzeli böyle
Öne çıkan mesajlar