lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ark dan oyunu aldım ve yükledim ama aclışda bir hata veriyor ve oyun acılmıyor... geçersiz bir işlem yürülülmüş de kapatdı adi windows linux rules yaaa........... [Bu mesaj lord_gorthaur tarafından 21 October 2003 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Apache Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 ben güzelce oynamıştım,bence senin sisteminde bir sorun var veya korsan oyun kullanıyorsan büyük ihtimal ondandır.
Akira Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 puah korsan oyun kullaniyorum ve hic bir sorun yok Yaşasın Korsan oyun Yaşasın destekleyen serverlar bu arada acaba free lancer gibi lagsız oynanan kac oyun var multide ben bir vietcong biliyorum oda korsan :) neyse bence senin direct x de sorun cıkıyo sen sistemi yeniden kur ekran kartın en asagı geforce fx 2olmalı
grambrood Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Dx ile ilgili değil eski topiclerde var arat bir istersen, Bende de çalışmıyor. Win98 SE lerde çalışmıyor denmişti en son.
Öne çıkan mesajlar