sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 AMD board resim: [spo] [/spo]gereksiz özellikleri: [spo]http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&l4=0&model=772&modelmenu=2[/spo]creative sb0220 (a.k.a live5.1) resim: [spo] [/spo] evet süper rezil nforce3 çipli anakartımda bir türlü driver ını yükleyemediğm nacizane ses kartım var... normal takınca XP kendisi tanıyo, 2 kanal çalışıyo ama benim hoparlörler 5.1, driver yüklenmiyo..* hertürlü driver denendi, olmadı yüklenemedi, türlü kunillik yapıldı genede yükletmedi,* windows dandır denildi sayısız format atıldı, olmadı.* bios dandır denildi, onboard un ses kartını iptal edildi, uygulandı olmadı* başka bi board da denendi (ASUS P4C800-E Deluxe) driver başarıyla yüklendi 5.1 kanal çalıştı.* kendi board um da sb0110 u denedik onda da aynı sorun oldu* kendi board um da başka ses kartı denemedik:D Ayrıca board un ses kartı gayet güzel çalışıyo fakat board da 3 giriş olduğu için ve 5.1 hoparlör 3 girişide kullandığı için, ve benim tak çıkar yapmadan(2 kanala geçmeden) "giriş" veya "mikrofon" kanallını kullanmam gerekli, daha da önemlisi; bu kanallardan yüksek ses çıkışı alamıyorum, wave ve midi yi kısıp son ses hoparlör kullanmak zorunda kalıyorum. Şimdi, Sırf ses kartı yüzünden bu parasızlık da board+işlemci+ram+vga yı değiştirmek zorunda kalıcam. parça değiştirmek severek yaptığım bi iş ama para harcamak da istemiyorum. Yardımcı olabilcek arkadaşlara teşekkür ederim.
Öne çıkan mesajlar