sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 AMD board resim: [spo] [/spo]gereksiz özellikleri: [spo]http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=14&l3=66&l4=0&model=772&modelmenu=2[/spo]creative sb0220 (a.k.a live5.1) resim: [spo] [/spo] evet süper rezil nforce3 çipli anakartımda bir türlü driver ını yükleyemediğm nacizane ses kartım var... normal takınca XP kendisi tanıyo, 2 kanal çalışıyo ama benim hoparlörler 5.1, driver yüklenmiyo..* hertürlü driver denendi, olmadı yüklenemedi, türlü kunillik yapıldı genede yükletmedi,* windows dandır denildi sayısız format atıldı, olmadı.* bios dandır denildi, onboard un ses kartını iptal edildi, uygulandı olmadı* başka bi board da denendi (ASUS P4C800-E Deluxe) driver başarıyla yüklendi 5.1 kanal çalıştı.* kendi board um da sb0110 u denedik onda da aynı sorun oldu* kendi board um da başka ses kartı denemedik:D Ayrıca board un ses kartı gayet güzel çalışıyo fakat board da 3 giriş olduğu için ve 5.1 hoparlör 3 girişide kullandığı için, ve benim tak çıkar yapmadan(2 kanala geçmeden) "giriş" veya "mikrofon" kanallını kullanmam gerekli, daha da önemlisi; bu kanallardan yüksek ses çıkışı alamıyorum, wave ve midi yi kısıp son ses hoparlör kullanmak zorunda kalıyorum. Şimdi, Sırf ses kartı yüzünden bu parasızlık da board+işlemci+ram+vga yı değiştirmek zorunda kalıcam. parça değiştirmek severek yaptığım bi iş ama para harcamak da istemiyorum. Yardımcı olabilcek arkadaşlara teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar