DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 lostta sayılır bu kadar abartı deil ki.Bu kadar inceleme yapılasıda deil zaten. [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 20:20 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 31 sayısı adadakilerin neden bukadar şanssız olduğunun göstergesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Ya bende dizideki anlamadını çözmeye çalışmıştım Oceanic'in sitesinden hepsinin koltuk numaralarına bakmıştım belki Son Durak'taki gibi bi ölüm sırası falam vardır die :) Koltuk numaralarından tutun dizi içerisinde geçen saatler, Voleybolcu kızların sıra ile ekranda bu numaralarla sıralı olarak görünmesi. Hatch'in üstündekiler ve bunun gibi bi ton şey yakaladık ama bağlantı kurulmuoyor. Gerçekle bir alakası olabilir mi¿? belki... Belkide hiç bir alakası yok... Subat 2008 derim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben YARADILIŞ TEORİSİ'ne inanıyorum ve doğa ana'nın 42 yılda bir ikiz yarattığına inanmak istemiyorum! ayrıca öle bişi olsaydı şimdiye kadar bir elvis prely, bir marilyn monroe, bir george washington, bir atatürk, bir churcill, bir charlie chaplin doğmuş olurdu ve binlerce ünlü daha, tipler biliniyor anında bulunur. O zaman karışır ztn ortalık haha. hele atatürk gelseo zmn 100 metreyi 3 sanyiede koşarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 belkide beyazların ikizleri zenci,zencilerin ikizleri beyaz tenli doğuyordur (zenci marlyn de güzel olmaz beh) zaten elvis in ikizi doğsa saçı aynı değilse kimse tanımaz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noxite Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 hassiyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar