Smoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 http://www.askolcer.info Aynen sitenin sayfasında yazanı koyuyorum Aşk Ölçer arkadaşlarını kekleyebileceğin, toplucak eğlenebileceğin bir sistemdir... Üye olup size verdiğimiz adresi arkadaşlarınıza veriyorsunuz. "Abi bak hoşlandıklarının ismini yaz, sana en uygununu söylesin bi dene" falan diosun :) Arkadaşınız giriyor yazıyor. Sonra Pat bir uyarı çıkıyor "KEKLENDİNİZ!" Kişinin yazdığı isimleri hemen size gösteriyoruz :) Bana az önce biri yaptı :) Tavsiye ederim güzel valla.
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 aga 1997 nin olayıç ben o zaman liseye yeni baslamıstım ta o zamanlar keklendim.
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 hadi canım... oha 2007 olmuş ben az önce keklendim... 10 yıl geriden takip ediyorum interneti ehehe :)
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 of sil [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:41 tarihinde, Werewolf tarafından güncellenmiştir ]
Queen Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Abi ben maymun çıkaran websitesi yapmıştım okul arkadaşı ayağına, tutmadı yabanı versiyonu kadar ya o günden ber küstüm bu sitelere.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 said: msn den biri bana bu adresi yolladı çok güzel bi site sevdiğin 3 kişinin adını yazıyosun hangisi seni daha çok seviyo hangisiyle daha kolay anlaşırsın onları buluyo,eski bi fal tekniğiymiş osmanlı zamanından,mutlaka göz at: zmoauahahahhahaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 bu cok eski yahu dis bi kere keklemisti beni tee 1-2 yil once hatta bi yerlerde duruyor olmasi lazim basliginda ne oldugunu unuttum adinin isin kotusu gay filan cikmsiti bi kac kisi ehaha haa baktimda o daha yaraticiydi senden en buyuk fantazini hayalindeki sevgiliyi cinsel egilimini filan yazmani istiyordu [ Mesaj 06 Eylül 2007, Perşembe - 17:58 tarihinde, Viktor tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar