Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 tişört şort getir yeter. turkcellin falan kıbrıscell hedeleri var ayrıca işbankası hsbc oyakbank falan da var etrafta. anti kk sitesi olması lazım ya okumaya gidip de kaçmayan tanımıyorum ordan :D ben kaçmıyorum ama 2yılım newyorkta o tek tesellim :D özellikle getircek bişi yok sadece pek kalın şey almana gerek yok söylim paso sıcak memleket :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Sağolun var olun bir tanesiniz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Bundan sonra yüzüm gülüyor nan! inan bana bu çoook kısa sürecek hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 haha abartmayın yaw.? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar