Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 2 ay önce aldığım ps3 ü yere düşürdüm. nasıl becerdin demeyin oldu işte. memory kart giriş yerini kapatan plastik kapak kırıldı şimdi sony bayisine gittim de pek umut verici konuşmadılar bilgisi olan varsa nereden bulabilirim bu plastik kapaktan ztn takıp çıkan bi parça herhalde bi yerlerde vardır yedekçide. olmadı yurt dışından getirtme opsiyonu var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 okurken benim içim gitti nası dayandın düşürürken abaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 kapak olmadan olmuo mu salla öle kullan nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ulu ortalıkta anlatma böyle şeyleri sopa yersin valla ehe -abi geçen ps3 ü düşürdüm -ne ?! dalın lan *ÇOTA* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ps3te dahili hdd yok muydu ki? napıcan memory kardı. ki sadece kapak kırıldıysa biseyin bozuldugunu sanmıyorum. estetik kaygın varsa uzgunum. yeni ps3 alıp onunkini takabilirsin aslında, ama o zaman yeni aldıgını ne yaparsın bilmem. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 21:24 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ne zaman aldın da ne zaman kırdın dedirten başlık.. gibi bi giriş yaptıktan sonra "e-bay" isimli siteden bir bakmanı öneririm.. orada vardır herhal.. orada yoksa yoktur zaten ahşaptan falan oyarsın, takarsın o_O! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Doğubanka gidip kat 5 no 545 te endem var gidip sor araştır bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 valla sormayın ya düşürdük işte doğu banka gidip sorucam bi ara ebaye de bakarım bi ama zor sahiden o parçadan bulmak herhalde... sony yetkili servidinden de bugun haber bekliyorum bakalım bişi çıkacak mı ama pek umutlu dildim açıkcası onlardan da konuşmalarına dayanarak yani laf olsun diye bir araştıralım dediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Depoma birara bakayım vardır belki. Olmadı bulurum biryerden. Ulaş bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar