Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Bucket dedin tum reputasyonlari topladin sukru, ben de gideyim bi hayvan menu yiyim simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 said: Feandreu üye § 11 Eylül 2007, Salı - 19:36 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- Ehe çok detaylı girmek istemiyorum. Tam bi şans değil ama kızın lokasyon+telefonunu buldum. İlk tercihim lokasyona gitmek başarısız olursam telefonla konuşucam. Şu an bile dünyanın en mutlu insanları kategorisinde zirveye oynarım yani :P Elimden geleni yapıcam. Hayatımın en mutlu günü herhalde bugün ya :P Herkese mutluluklar dilerim :) Hadi brocan başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 inş olur da sora armadadaki kfc de yemeğe gider o ayar veren personele de tavuk ısmarlarsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar