sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 güzel sanatlar fakültesi yetenek sınavına giren varsa söyleyebilir mi acaba sınavda ne sorulduğnu? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 1. bölümde büyük bi kompozisyon vardı. Tamamen beyaz straforlardan oluşuyor sadece 1 tane basketbol topu var,strafordan geometrik şekiller. Piramit,yarım silindir,dikdörtgen(büyük) falan. 1. bölüm çok kolaydı anasını ağlattım :) 2. bölüm kolaj soruldu. Kuru boya + verilen fotokopilerdeki resimler(resimleri fotokopilerden sen seçip kesip ayıracaksın) ile "yaşamak istediğim çevre" konulu bir komppzisyon yapmamız istendi. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 20:30 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sughnuk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 yok ben girmicem de:) bi arkadaşım için sormuştum,, çok teşekkürler.. umarım istediğin gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2007 içmimarlığa giren varmı acep? 3. kez 1i okuyorumda ehi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar