oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tenis seyreden var mı bilmiyorum ama, internetten amerika açığın maçlarını izleyebileceğim bi yer var mı acaba? ya da bi program? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cnntürk'te veriyodu nadalın maçını yenildi galiba. bu arada ben de izlemek istiyorum federer'in tüm maçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aa evet ya, veriyomuş. neyse gece izleriz o zaman... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 eurosport ta verio kablo sağolsun sabah akşam seyredioz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bizim buraya kablo teknolojisi gelmedi malesef.. :'( düz anten izliyoz ühühüh edit: ya bu arada cnn banttan mı veriyo gece olan yayını? [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 12:11 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cnnturk değildi evet eurosport veriyodu sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2007 saat kaçta baslio maclar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eurosportun sitesinden bak sag tarafta gelecek programları gosteriyo. ordaki saatin bir saat ilerisi türkiye saati ile oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cnnturk yayın akışında şu an erkekler yarı final olması lazım ama bayanların özetini gibi bişe gösteriyolar. yağmur falan mı yağdı noldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 7.30da eurosportta war bi maçda ne bilmiom bakıcam şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cnnturk yayına başladı şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 novak ın taklit yeteneğine hayran kaldım. süperdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 federer insan değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lan cnn tekarr yayınca olacaz diyodu, futbol porgramı veriyo eşşoğğğğıuayıwuyıaaasda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 eurosportta su an federer - davidenko macı var. federer ilk set zorlandı ama su an rahat, 3 sette bitirir herelde. bu arada diger finalist djokovic mi oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 evet djokovic oldu.. cnnturk d everiyo macı.. 3 sette bitmesin biraz ilzeyelim beah:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lan ne maç oluyo beaa :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 babam rehin aldı televizyonu 11.30 erkekler final war nerden izleyebilirm netten. eurosport yada cnn türk te ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bilmiorum da ilk set federerdi ,ikinci sette kafa kafayaydı , ikisi de servisini kırmıştı birbirinin =) heyecan ol . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Çok iyi maçtı. Djokovic adamım helal olsun; gelecek sene alır US Open Grand Slami Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben federer ölmediği sürece zor diyorum . adama helal olsun da hani "cool" tabirini fazlasıyla hak ediyor federer ,o moral bozukluğuyla bu kadar mücadeleci bir tenisçiye rağmen yine de almasını bilmiş maçı . bu arada hırvat tenisçi sayıları alırken sharapova ve annesi de tribünde havalara zıplıyordu , onu da sölim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Evet, Sharapova bulmuş sevgilisini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 pek bi tipsizleşmişti zaten artık sdsfsfs. evde kalacaktı ,bulsun artık. hingis onun yaşlarında 5-7 arasında gezdiyordu sevgili . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 süper bi maç oldu.. djokovic fırsatları çok kötü harcadı. ben 5 sete uzar diyodum ama federer federerliğini gösterdi.. mükemmel sayılar oynandı, daha önce böyle zevkli maç izlememiştim sanırım.. Djokovic süper adam, ileride ikinci bi federer olabilir belki. edit: şarapovayı da ilk defa böyle gülerken gördüm ne yalan diyim... yukarıdaki yoruma da kedi ciğer pis yakıştırması yapmaktan öteye geçemem :D [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 10:03 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar