oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 tenis seyreden var mı bilmiyorum ama, internetten amerika açığın maçlarını izleyebileceğim bi yer var mı acaba? ya da bi program?
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cnntürk'te veriyodu nadalın maçını yenildi galiba. bu arada ben de izlemek istiyorum federer'in tüm maçlarını.
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 aa evet ya, veriyomuş. neyse gece izleriz o zaman...
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 eurosport ta verio kablo sağolsun sabah akşam seyredioz
oper Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bizim buraya kablo teknolojisi gelmedi malesef.. :'( düz anten izliyoz ühühüh edit: ya bu arada cnn banttan mı veriyo gece olan yayını? [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 12:11 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
toggie Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cnnturk değildi evet eurosport veriyodu sabah.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 eurosportun sitesinden bak sag tarafta gelecek programları gosteriyo. ordaki saatin bir saat ilerisi türkiye saati ile oluyor.
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cnnturk yayın akışında şu an erkekler yarı final olması lazım ama bayanların özetini gibi bişe gösteriyolar. yağmur falan mı yağdı noldu
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 7.30da eurosportta war bi maçda ne bilmiom bakıcam şimdi.
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 cnnturk yayına başladı şimdi.
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 novak ın taklit yeteneğine hayran kaldım. süperdi :D
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 lan cnn tekarr yayınca olacaz diyodu, futbol porgramı veriyo eşşoğğğğıuayıwuyıaaasda
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 eurosportta su an federer - davidenko macı var. federer ilk set zorlandı ama su an rahat, 3 sette bitirir herelde. bu arada diger finalist djokovic mi oldu?
oper Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2007 evet djokovic oldu.. cnnturk d everiyo macı.. 3 sette bitmesin biraz ilzeyelim beah:D
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 babam rehin aldı televizyonu 11.30 erkekler final war nerden izleyebilirm netten. eurosport yada cnn türk te ???
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 bilmiorum da ilk set federerdi ,ikinci sette kafa kafayaydı , ikisi de servisini kırmıştı birbirinin =) heyecan ol .
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Çok iyi maçtı. Djokovic adamım helal olsun; gelecek sene alır US Open Grand Slami
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 ben federer ölmediği sürece zor diyorum . adama helal olsun da hani "cool" tabirini fazlasıyla hak ediyor federer ,o moral bozukluğuyla bu kadar mücadeleci bir tenisçiye rağmen yine de almasını bilmiş maçı . bu arada hırvat tenisçi sayıları alırken sharapova ve annesi de tribünde havalara zıplıyordu , onu da sölim =)
wizardofoz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Evet, Sharapova bulmuş sevgilisini...
malik Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2007 pek bi tipsizleşmişti zaten artık sdsfsfs. evde kalacaktı ,bulsun artık. hingis onun yaşlarında 5-7 arasında gezdiyordu sevgili .
oper Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 süper bi maç oldu.. djokovic fırsatları çok kötü harcadı. ben 5 sete uzar diyodum ama federer federerliğini gösterdi.. mükemmel sayılar oynandı, daha önce böyle zevkli maç izlememiştim sanırım.. Djokovic süper adam, ileride ikinci bi federer olabilir belki. edit: şarapovayı da ilk defa böyle gülerken gördüm ne yalan diyim... yukarıdaki yoruma da kedi ciğer pis yakıştırması yapmaktan öteye geçemem :D [ Mesaj 10 Eylül 2007, Pazartesi - 10:03 tarihinde, oper tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar