Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Diğer serverları bilmem. Mono (nymrae) dün kettemoor'da önce 44 encum slice yaptı, arkasından da 45 slice etti başka bi parçayı. Daha yükseğini görmedim. Ha bu arada toplamda 500k verip aldığım silahlarımı da 20-22 arası slice edip güzel balon yaptı o ayrı. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 bildigim kadariyla ramorlar %45 e kadar slice edilebiliyor. ben 44 e rastladim, ama 45 gormedim acıkcası, silahlardada %35 slice olabılıyor. ama bu sılahım uretımı asamasında kullanılan malzemelerın kalıtesını baglı o yuzden bazı sılahlar yada armorlar cıddı slıce yıyebılıyor bu durumun slıcerın becerısı ıle pek bı ılgısı yok gıbı.[hline]sad eclipse - BountyHunter RIP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gunn Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 beceri değil zaten iş. malzeme artı pure luck. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 walla benimkini %30 yaptı...[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 yok abi mono tamamen yabancıya çalışıyo kaç tane fwg5 verdim 1 tane damage slice çıktı o da %22 falan :) ama elin adamına %33 damage cekmesini biliyo :P[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar