Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Sıradan bir gün.. benim evde Moonchild ve Nefr muhabbet ediyoruz. Dedik bu akşam ne yapalım falan, Moonchild klasik sataştı bana, cevabı yedi ve altta kalmanın hırsıyla, o sırada herhalde amerikan gençliğine özenerek "fuck" dedi ve olaylar gelişti.. [spo][/spo] Birden bire çığlıklar falan, "abi burası çok eğlenceli siz de gelin". Hemen o anda talimat verdik, o akşamın guild ve alliance event'ı jail party olacaktı. Nitekim serverda 29 kişi vardı, party'nin sonunda 10'u jaildeydi lol. [spo][/spo] Başladık girmeye jaile sırayla. Kimimiz yalnız kaldı, kimimiz 3lü odaya düştü.. [spo][/spo] Fakat sonra görünmez bir el hepimizi aynı odaya topladı, dedik neler oluyor. işte o anda sailor çıkıverdi. [spo][/spo] biraz ısrarla da olsa bizle fotoğraf çektirmeyi kabul etti. bir daha yaparsak ban yiycekmişiz onu da arada çaktırmadan söyledi :p [spo][/spo] [spo][/spo] ve 30 dakikanın sonuna gelirken, hepimiz bir dahaki jail partisinde neler yapabiliriz i konuşmaya başladık. [spo][/spo] Şaka maka güzel bir eğlence oldu. O anda orda olan herkese teşekkürler, katılımcılara 100k ödül var :p
mADmaXimus Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 cok zevkliydi katilan herkese tesekkurler :D
Moonchild Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 hehe ben cok eğlendim valla. Artik server da girmediğimiz delik kalmadi :P
arcane Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Tıklayarak alınan screenshotları foruma koymak yasaklansın, screenshota tuş atama sticky tutorialı benden bedava.
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 noobuz arkeyn öğret bize bi ara okulda :p
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 görürüm 1 ay sonra seni. :p bunla idare edin işte :P doğaçlama gelişti ztn olay lol. [ Mesaj 05 Eylül 2007, Çarşamba - 01:11 tarihinde, Coldwind tarafından güncellenmiştir ]
Cons Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ciyem beyler ayarlasa ya şunları çok tükenç olabiliyor bazen .adminjail rulz
Nefr Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahah eğlenceliydi cidden uo hayatımda hiç jaile girmemiştim, meğer neler kaçırmışım. her gün uğramak lazımmış
Öne çıkan mesajlar