cenx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 herkese selamlar. bir resmi "iki resim arasındaki 5 farkı bulun" tarzı bir oyuna çevirmek için flashtan anlayan bir arkadaşın değerli zamanına ihtiyacım var. ücret ve detaylar için lütfen p.m atınız. teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ücretlik birşey değil ya ben yapardım ama vaktim yok,şuan pc'de flash de yok kusra bakma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 insanların buna vakit ayırması sorun zaten. herkesin bi işi var genelde. ben harcadıkları zaman için ücret öneriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 ilgilenen bir arkadaşla anlaştım teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bilsem ben yapardim abi, isim gucum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: bilsem ben yapardim abi, isim gucum yok. asdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar