Delirium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 film cekiyordum, internet baglantısı gitti geldi, simdi film listede yok. shared filesta da yok. baglantının gidip gelmesiyle bi alakası oldugunu da sanmıyorum isin ilginci. nerde lan bu film? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 aynısı banada olmuştu sorunu şöyle çözdüm başka bir emule kuruyorsun (herhangi bir modlu emule ) incoming dosyasını onceden kullandıgın emule incomıng ve temp klasorlerıne gostertiyorsun sonra numaradan 1 kez connect oluyorsun servera dl basladıgı an kapat emule sıl tekrar eskı emule u kur umarım sende de ıse yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 arkadaşınkini denemeden önce, araçlar>indirmeleri içeri aktar>dışarıdan ekle>temp klasörünü yolu>hayır>dosya ismini bul listeden ve seçileni tekrar deneye tıkla. indirdiğin dosya bozulmamışsa kaldığın yerden devam edeceksin. Şayet bunlar işe yaramazsa başka emule falan kurmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 filmi bulamadım ama 011.part.met gibi bi dosya buldum, yattara mı simdi film? [ Mesaj 04 Eylül 2007, Salı - 20:15 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 part11 e tıklayıp tekrar dene dediğinde olmuyorsa muhtemelen pat etmiş filmin. Nolur nolmaz arkadaşın söylediklerinide bi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 acıkca soyliyim mod kurup silmeye usendim. bir tane daha cekiyorum filmden boyle yaptım bu seferlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 elektrik kesilmesinde, bağlantı kopmasında emulede kaybolan filmleri geri getirmek için bi kaç tane program var. metfilgenerator bunlardan biri işe yarıyor bi araştırın googlede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar