Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konser diye delirenlere yatıştırıcı haber...

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

eeet mekan değişmiş onu ben de duydsum şişianede olduu da dooru ve ismini de hatırlamıom
Not:Ceza ve overkill i aynı anda dinleyen birini ilk kez gördüm...[hline]Fuck it all! Fuck this world!
Fuck everything that you stand for!
Don't belong! Don't exist!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
Sosyal ağlarda paylaş

Ema abla benim velim olur musun? (yanlış anlama 14/f/ist konusuna diyevcek bişeyim yok)
Ama toptan tüm 18- patileri toplasak, ema abla bizi sokmaya çalışsa bunlar benim evlatlarım diye :D[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada mekan adı aklıma geldi
club zero/Tepebaşı
kendercik pazartesi kazmaları al biz her ihtimale karşı tünel kazımına başlayalım[hline]Fuck it all! Fuck this world!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
Sosyal ağlarda paylaş

Tabi linkteki olaya çift taraflı bakmak lazım bu adamlar daha ön plandayken daha pahalı gruplardı ondan öte Türkiyede Heavy Metal in adı malesef ayıptı vede Organizatör türü canlılar henüz ülkemizde bulunmuyordu şimdiki sıklıkta. Para varsa herşey oluyor bu tip işlerde bugüne kadar gördüğüm en kralından grup bile organizatör ayarlasın neden gelmiyelim diyor. Bu avrupadada böyle dünyanın dört bir tarafındada böyle.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Satyr, 14 October 2003 15:24 tarihinde demiş ki:
hem ben ve kendercik için girilmicek yer yoktur...(örn: rock the nations öncesi votkalı kafayla duvar tırmanışı)
di mi sayın kendercik?

Kardeşimsin sen benim. Sen emret, huzurundayım.[hline]Selamon, 06 October 2003 20:20 tarihinde demiş ki:
"cem uzan ın ipiyle kuyuya inilmez"
Sosyal ağlarda paylaş

yaa eet bu konuda hakkaten haksızlık var sayın ema...
yani 1999 bile overkill için geç bi tarih çünkü overkillin en sağlam kitlesi 80 sonları 90 başlarında ortaya çıktı ve maalesef o deli kitle benim 7-8 yaşında aralarında koşup özendiim kitle şu sıralar 30 lu yaşlarında ve akıllandı biz onların yakılan ahşap tahtını devralmaya çalışıoz ama eski tadı yok sanki hiç bir şeyin veya büyüdükçe mi tadını alamıom...bilmiom ama eski ortamlar daa iiydi eskiden bizim için kutsal olan herşey şimdi "popoşkolar*" tarafından yorumlanıp tekrar sunuldular bize içleri boşaltılmış şekilde...
*bkz. Aptülika

(saol kendercim bilmukabele)[hline]Fuck it all! Fuck this world!
Don't give a shit!
Don't ever judge me!
Sosyal ağlarda paylaş

biletleri akmar teğmin edebilirsin AYRIIIICAAAAA afişinde hayvan gibi 18 yaş sınırı yoktur yazio yaşadık![hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bilgi amaçlı olarak belirteyim.
Bilet satış mekanlarından Köstebek Müzik artık Aznavur Pasajında değil. Kendileri Atlas Pasajı karşısında yer alan adını şu an anımsayamadığım pasajın dibine taşındılar. Taksim'e uğramışken biletde alayım diyen arkadaşların tikkatine.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist
"Ederan" Clan Fixör
"Story of SadButcher"

There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yok...Gözünü sevdiğimin Ankarası herşey yerli yerinde kay patenle dolaş Konstantina öyle mi heryerinde bir yol bir kavşak bir yol daha kafam karışır oldu.En iyisi Ancyra rules...Konsere gidiceklere de iyi eğlenceler bizim içinde saç döndürün :-)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§
What if God was one of us
Just a slob like one of us
Just a stranger on the bus
Trying to make His way home
....................................................
Sosyal ağlarda paylaş

armacik
dikkat edersen bu topic'in basinda da venue yaziyor. herhalde ilk önce venue diye duyuruldu, adam da sold out u duymamistir daha. ondandir.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi gelirsem kiz gelirse(o iste simdi adini vermiim :)) gelirim
zaten overkill dinlemem baska seyler için gelebilirim
abi yeter artik icq ya gel be[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]

[Bu mesaj -Melancholy- tarafından 21 October 2003 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bende overkill çok az dinlerim solitude we knigth errant için bide gaz olsun diye head bang falan...tabi bu saçlarla biraz zor ama ossun...[hline][b] SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşşittir Natural_Jedi©
Her hakkı saklıdır bulanın olsun...
[b]

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...