brc_gondor Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 DAESU ne dion lardeş ko ca konuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can-i Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2007 bende oynardım applik zamanlarımda(şimdi app deilim herhalde en azından 3-5 bişi biliyorum) ilk oynadığım serverdı hatta. mezarda skill kasarken ölürdüm gider yeni char açardım. acc dolardı bi hafta beklerdim char silmek için. sonra balıkçılık yapmayı öğrendim gm fisher vardı. sorada işte başka serverlara geçtik arklarla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 nebula açılmıştı daha 1 saat olmamıştı. tam 1. saatte altta bi yell geçmişlerdi hatta baggio idi galiba -server açılalı henüz 1 saat oldu ancak şimdiden 100 kişiyi geçtik! çok uzun süre oynadım. sonra hacklendim şu oldu bu oldu quannda da takıldım bıraz ordada hacklenınce bıraktım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Xaero Farbright, hmm hmm, evet hatırlıyorum. Oynadım oynamasına, muhabbeti bile baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ahha baggio ne edik yaptırırdık be ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben Metall varmı tanıyon bi ara evlilik yaşadım Metall Ethlos olmuştum şimdi yine başladım uoya hey gidi günler heyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 locus da oynadım bende Cemil İpekçi nickiyle harbi :^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 quann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 locusda iki hafta bs kasmışlığım var sonra öeh dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Llama seni hatirliyorum, hatta Nebula forumlarinda da Llama nickini mi kullaniyordun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hmm bende hatırladım llamayı Pk birligi dönemindeyken az kesmedik ehuehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 apache unhkar olarak cok canınızı yakmısımdır metalondan kimler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Nebula'dan bir kare, allnames'e abanınca öyle oldu ama baya kalabalıktı. Moonglow Raid. O char'ı kullanmıyodum bu arada dandik bi' şey o aldırış etmeyin =) [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 ben varım metalondan Sanda Totem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prodigy Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 bende metalondaydım nick yine ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Bende tekrar başladım valla nebulada sphere server açmışlar biraz nostalji yapıyım. Boks yapmaya beklerim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 cok pis oynardım nebulada. ilk acıldıgı gun gece gm parry olmustum dire wolf kesmisti yuru yuru briti zor bulmustum 2000 agustos sonu. bi charımın adını vereyim digeri infial yaratmasın. Liv. gm tamerdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Vay be harbiden 99 falandı basladığımızda 8 sene olmuş dilek olay valla. Sananeyi sayarsak bayagı bi olmus uo geçmişimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: Llama seni hatirliyorum, hatta Nebula forumlarinda da Llama nickini mi kullaniyordun? evet yüzümün gözükmediği her alanda Llama kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Hoffer - eski Locustan [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 09:16 tarihinde, Bloodless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar