Brigand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Öyle mi :S Bu da çok karmaşık bir tema değil bence, çok da sade değil tabi ama...
None_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 kategorilerde explorer 6.0 uyumlulugu isteriz. [spo] [/spo] "kim ie 6.0 kaldi ki deme sakin". coook kisi var
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 @None_ Merak etme birçok site üzerinden istatistiklerde hala en çok IE6 kullanıldığını görüyorum :). Ama IE6'ya uydurmak için inan tüm siteye ayırdığım zamanın 2 katını ayırdım. web 2.0'ı IE6'ya uydurmak kadar iğrenç bir olay yok. Bu nedenle senden ctrl+f5 yapmanı isteyeceğim :). Cachedeki site.css dosyası okunuyor sende.
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Hatta dakika:saniye itibari ile yine ctrl+f5 yaparsanız ana sayfadaki top10 logosu sırıtmaz :).
None_ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 evet tamda ben o (10) u alta kaydir diyecektim :)
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 :) Teker teker dediklerim yapiliyor glba :) hehe birazcik daha islemde tamam 2-3 ay sonra siralamarda gorursunuz :)
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Vallaha Alis işte anasayfa ve programlar sayfasının full web 2.0 yaptım, şimdi dediklerinden biraz daha yapmaya çalışıyorum, zamanla olcak :) Ayrıca yine teşekkürler tiyoların için :)
Alis Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 :) Bir kac plugin eklemelisin siteye . Share this article diye Furl delicous technorati gibi social bookmarking pluginleri ekle her makale sonunda onlarda olursa iyi olur... Stumbleupon uzerinden her kategorini rate et review et organic traffic gelir. Adsense sag tarafa degil ust'den 3 cm asaga yani Logo Search Navigationunun altina koymalisin ve onlari sitenin renklerine gore yaparsan tiklanma orani 50% armist olur Adsense reklamlari her seferinde keywordlere bagli olarak calisir bu yuzden her makalenin sonunda keyword tagging plugin eklersen reklamlarin ona gore cikar.. Bir kac tiyo daha ve hatirlatmalar :) Guzel olmus site ...
Brigand Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Evet bunların da bazıları özellikle tag olayı ve share this olayı aklımda ama yoruldum birkaç gün dinleyenim zaten google'ın siteye uğradığı yok :))) Sonra bunların hepsini halledecem.
Öne çıkan mesajlar