Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kolay bir c++ ödevi

Etos

Öne çıkan mesajlar

bir c++ odevim var ama yapamadim cünkü pek birsey bilmiyorum henüz =)

THE OUTPUT WILL BE STORED IN A FILE. Write a program that calculates and prints the monthly paycheck for an employee. The net pay is calculated after taking the following deductions:
federal income tax: 15%
state tax: 3.5%
social security tax: 5.75%
medicare tax: 2.75%
pension plan: 5%
health insurance: 75 dolar

adam adini ve parayi yazicak (salliyorum mesela 3500 dolar) daha sonra asagida tax'ler ne kadar ediyor siralanacaklar en asagida da net adamin elinde kalan yazacak.
output'da önce adamin adi sonra girilen rakam sonra sirayla tax'lerin fiyatlari en asagida da net kalan para olmali. bir yardim ederseniz cok minnettar kalirim =)
Sosyal ağlarda paylaş

.cpp dosyasını açtığımda compiler unhandled exception hatası veriyor
hatta tam olarak yazarsam şu hata:

unhandled exception: c0000094
at adress: 0049e088
top of stack: 01d00000

bu arada ilgilendiğin için çok teşekkürler, ama durumum çok acil, bir an önce bunu nasıl çözeceğimi de yazarsan çok mutlu olurum =)
Sosyal ağlarda paylaş

Codewarrior compiler'ını kullanıyoruz, ama önemli değil, verdiğin dosyayı notepad ile açtım ve gördüm ki içinde hiç öğrenmediğimiz bir sürü komut var =)
yani şöyle diyim, control structure'lara yeni geçtik, birkaç uyduruk function ve array öğrendik, pointer falan hiç öğrenmedik. daha çok baştayız yani.
bu programı basit komutlarla yapabilir misin? (biliyorum çok oluyorum ama napiyim =)
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi çok saçma bir soru gibi gelebilir ama ben bunu nasıl download edicem? kafayı yedim iki gündür edemiyorum, link vermeyi deniyorum veremiyorum, kaldım ortada lütfen yardım acilen =)

criminal2.hypermart.net/odxx.cpp

[Bu mesaj Etos tarafından 20 October 2003 18:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...