DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Arkadaşlar, Tatooine'de Veri'den aldığım advanced composite helmeti satıyorum, statleri, Revhas sliceladıktan sonra: Electrity %59 diğer resistler %62... Veri'nin dükkanında slicelı olarak da composite zırhlar satılıyo, aynı statli helmet 50k... İnanmayan bakabilir... Yabancıya gitmesin diye buraya ilan veriim dedim... Bakmak isteyene Veri'nin shop'unun wpsini veririm... Saygılar, Sevgiler,[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Ben rica edicem wp'yi.Oyunda atarsan sevinirim.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 said: Escobar, 20 October 2003 18:11 tarihinde demiş ki: Ben rica edicem wp'yi.Oyunda atarsan sevinirim.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Önce şu helmeti alsan, Pearce, dostum, kardeşim? :-)[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Escobar Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Composite im var zaten sadece parçalara bakim diye demiştin nesee.[hline]Pearce Escobar /// Master Commando /// Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 30kya alırım..[hline]HellHound Konu Saptırma Akademisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2003 4.5k ya alırım:):)[hline]Jinnz Norton - Eclipse [ Expert Bh - Master Pistoleer] Rovlen - Kettemoor [Novice Tk - Novice Medic] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2003 İlgi ve alakanıza çok teşekkürler dostlar, Helmet dün 35k ya satılmıştır...[hline]Devvo Ki'yyst, Master Ranger, Master Creature Handler, Eclipse Royal Imperial Paladins (R.I.P.), Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar